//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Hyundai Tucson 2005

270 тыс.км 13.5 л / 100 км Путешествия
Внедорожник / Кроссовер Кузов
Бензин Двигатель
Полный Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Отлично
4.2
  • Управление
    3
  • Надежность
    4
  • Комфорт
    5
  • Цена
    4
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дорожный просвет, простор салона

объем багажника, расход топлива, управляемость

Отзыв

Це не перший був в мене джип і я маю з чим його порівняти. Якшо брати його як автомобіль для бездоріжжя то ви получете по суті автомобіль по проходимості схожий на ниву... Всі важкі перешкоди теж тре брати ходом, із виключенням есп,бо просто встанете в калабані і включенням примусово повного приводу,інакше муфта запізно може включитись і ви зариєтесь в самий непідходящий момент.
Якшо розглядати як сімейну звичайну машину то з плюсів це великий зручний салон,посадка ,оглядовість,мотору 2.0 хватає жваво їхати в потоці і прискоритись коли тре,малі звіси що дозволяють їхати сміло до бордюрів впритул,і кліренс,хоча тут є і мінуси.
А саме кліренс сильно зїдає вихлопна система яка і є нижньою точкою. В тунелі є кардан а глушник іде ше нижче під авто особняком висячи під машиною,я заморочився і переробив вбік,власникам передньопривідних легше,можна пустити шахтою де в повнопривідних кардан.
Дуже і дуже малий багажник. Слабке жилізо в районі задніх піддомкратників,обов'язково перед покупкою підійміть машину по черзі всі 4піддомкратники по черзі,це важливо бо машина тяжка на підйомнику може бути все ок а начнете міняти колесо і побачете як авто стоятиме незворушно і загинатиметься всередину.
Складна ходова частина,але якшо все обслужити то ходить добре. Також складна і заміна грм. Болюча тема також гниють течуть баки,вони там жилізні,дорогі,і пластикових аналогів нема,брав з замінників 12000.
Машина на тверду 4,но другий раз би собі таку невзяв. З конкурентів Аутлендр 1,теж мав,по суті теж саме тіки ше нища ,більші звіси,але їде жвавіше і рулиться трохи краще.За ті гроші шо зара продають для сім'ї краще Мегана 3го взяти і авто на голову вище по всьому,крім кліренса звіснож,або фабію ню в уніварсалі дружина має і на здачу взяти туж ниву ніж того тушкана,вирішуйте самі.

Volodymyr jorjovyhc polsky
сегодня

Подпишитесь на рассылку отзывов о Hyundai Tucson

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Хюндай

Отзывы о Хюндай Туксон по годам