Отзыв о Honda CB 1998

Мотоцикл Без обтекателей (Naked bike) Кузов
Бензин Двигатель
Цепь Привод
Ручная / Механика Коробка передач
56 л.с. Мощность двигателя
1000 (см3) Объем двигателя
Оценка авто
Отлично
4.4
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    4
  • Цена
    5
  • Дизайн
    3
Плюсы и минусы

- Тяговитий і шустрий мотор на швидкостях до 120 - ДУЖЕ надійний - Відносно економний, по трасі від 4.5л на швидкостях до 100 і до 6л при швидкостях 140+. - Непогано рулиться - дуже чітка коробка, як і в більшості хонд. - Чуть більший ніж чотирьохсотки, краще для рослих байкерів. - наявна центральна підніжка, кнопка моргання дальнім. - відносно містимий багажник, можна розмістити балон змазки ланцюга, рукавички, щіточку очищення ланцюга і т.п.

- єдина системна проблема - реле регулятора яке може перегоріти, але і воно турбує ДУЖЕ рідно і далеко не кожного власника. - часто бувають екземпляри, у яких гримись корзина зщеплення, проте на роботу ніяк не впливає. - Відносно вузький бак (в порівнянні з кубатурнішими мотами), потрібно зводити самому ноги. - Як і на всіх нейкедах після 120км/год вже не кофортно, після 160км/год вже реально ковбасить вітром. - Дещо дьорганий на першій передачі (за рахунок достатньої тяги). - На дорогах не високої якості (місцеві, хвилясті) дається взнаки відносна легкість мотоцикла, починає трясти і кидати (в порівнянні з важчими великокубатурними), тому на дальняки краще вибирати дороги з якісним покриттям. - в пробках досить швидко гріється. До червоної зони ніколи не нагрівався, але я і не допускав такого, ставав і давав остинути. Є вентилятор, але я на нього не дуже хотів покладатися. - при сумарній вазі з пасажиром більше 150кг вже часто задні аморти працюють до упору. Особливо на хвилях і напливах асфальту. - дехто жаліється на недостатнє світло, але мені було норм. Проблема рішається встановленням лампочок Philips з різними приставками +100500%

Отзыв

Чудовий мот для міста та початківців. Мотався ним на відстані 200, 400 і навіть 1000км за один день на дальняки - досить комфортно, після таких прострілів ти ще живий)) Майже нереально, щоб десь в дорозі сібіха зламалася, стала і не їхала. Головне - слідкувати за росхідниками:
- вчасно міняти масло (інструкція каже кожні 12к, але краще кожні 6-7к). Мотор не є супер форсований, тому масло можна і не найкрутіше, але і не китайське непойми що для китайських мотів. Motul 5100 або аналоги - ЦІЛКОМ достатньо.
- слідкувати за станом тросів газу і зщеплення, ланцюга, зірок
- хоча б раз у два сезони (залежно від пробігу за сезон) дивитися до карбів і синхронізувати їх при потребі, перевірити свічки
Якщо цього дотримуватися, то мот, мабуть, вічний.



Другие отзывы Honda CB

Отзыв о Honda cb 2001 года
Оценка 4.6 из 5
Отзыв о Honda cb 2017 года
Оценка 3 из 5
Отзыв о Honda cb 1994 года
Оценка 4.6 из 5

Отзывы о моделях Honda


Отзывы о Хонда ЦБ по годам

Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватись сайтом
Детальніше →