Отзыв Мав нещастя їздити на цій пародії на автомобіль трохи меншше року. Кажу зразу - це була службова машина. Купити таке корито в особисте володіння можу побажати тільки найгіршому ворогу. Машина для дуже багатих людей, тримати Крузак думаю дешевше, ціни на запчастини космос, а поламатися може просто простоявши ніч на одному місці. Перед виїздом треба проводити огляд машини згідно радянських інструкцій, бо з неї несподівано може щось відпасти або витекти.
Вага порівняно з звичайною Нивою +450 кг, тому маючи аналогічний мотор на 1,7 літра і 80 лінивих напівдохлих конячок воно не їде, зовсім не їде, взагалі не їде. Наявність 5-ї передачі в принципі не зрозуміла, бо вмикати її можна лише з гори і бажано за вітром, а якщо ще увімкнути кондинціонер. І це при тому, що витрати пального у цього "дива" зовсім не демократична: траса 8-9 л/100, місто 13-15 л/100. По бездору воно також не їде, а сідає там, де звичайна Нива проходить граючись.
Перелічувати всі поломки і суми вкладених коштів не буду, простіше написати, що не встигло зламатися. Апогеєм став випадок, коли заклинив передній лівий ступичний підшипник, обрізало ступичку і зрізало гайку з напівосі. Це все трапилось на ходу. І колесо лишилося триматися лише на гальмівному супорті.
Коли у мого роботодавця визріло рішення продати це відро з гайками - радості моїй не було меж. Я навіть прокинувся раніше, щоб швидше її пофоткати і викласти в інтернет. Але... За три місяці менше 10 дзвінків і 2-двоє оглядин... Це при тому, що звичайні Ниви розліталися як гарячі пиріжки на вокзалі.
І нарешті за кілька днів до Новоого року знайшовся чоловік, який став новим господарем чудо-автомобіля. Якщо ти колись це прочитаєш, то вибач мене...
Висновок: є купа зайвих грошей, є бажання регулярно мати руки в мазуті, є бажання не від"їзжати далеко від дому і повна відсутність інстинкту самозбереження - це корито для Вас!