//заглушка фото
Хочеш знати все про авто до купівлі?

Рус Укр

Отзыв Chevrolet Cruze 2017

Первый владелец 27 тыс.км 7.5 л / 100 км Поездки в городе
Седан Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость

Отзыв

Придбав авто у 2019 році, максимально цілим, з пробігом в 10тис миль. Навіть в базовій комплектації це авто має 6ст типтронік, start-stop, датчики світла, тиску в шинах, 7" дисплей і хорошу камеру, аndroid auto, apple car play, фактично все що потрібно для комфортної їзди. Єдине чого не вистачало, так це круїз контролю, який вже йде в lt комплектації. Так як їх і зараз ще не так багато їздить, то привертаєш увагу виглядом відразу.

Габарити авто дуже непогані, звикаєш швидко. Салон, напевне, найкращий у своєму класі: по-перше, якість матеріалів і зручність у користуванні, по-друге, при тому, що ззаду спокійно сідає людина сама за собою зі зростом 190, ще й є реально великий багажник.

У водія обзорність нормальна, але треба погратись, щоб виставити посадку правильно. Дзеркала більш-менш, хотілось би трішки більші. Також бокова стійка доволі товста, закриває частково обзор. Після тижня їзди вже цього не помічаєш і починаєш отримувати задоволення.

Розхід по трасі при 120 - 5л, вмикається 6 передача. По місту від 7 до 9, залежить від погоди та стилю їзди.

Володимир
14 февраля 2021

Подпишитесь на рассылку отзывов о Chevrolet Cruze

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Шевроле

Отзывы о Шевроле Крузе по годам