- Управление4.7
динамика, простор салона, расход топлива, управляемость, дизайн кузова
дорожный просвет, качество сборки, объем багажника, цена
динамика, простор салона, расход топлива, управляемость, дизайн кузова
дорожный просвет, качество сборки, объем багажника, цена
динамика, коробка передач, простор салона, расход топлива, управляемость
Що скажу про Болта - динамічне із великим запасом ходу, підвіска в принципі не дуже жорстка норм . Із основних мінусів ,яскісь матеріалу салона - просто жах за свої гроші.Запчастини дуже дорогі ,особливо передня оптика і ходова частина ,взнавав коштує дорого ,як для такого класу авто.
За 50000 км, кроме шиномонтаж, ни чего не делал, плюсы: динамика, расход энергии, надёжность авто, минусы: клиренс,отсутсвие навигации, больше плюсов, загнал на подъёмник после 50000км по нашим дорогам, износ колодок передних 20-30% остальное нормально, очень рекомендую, у приятеля vw golf ev, так он зимой боится далеко отъезжать, я поставил webasto мокрое 5кВт, батареи по городу на 330-350 км при -10,-15 мороза, без автономки, -22 мороза батареи хватало на 220-240км. Рекомендую авто, цена завышена, но лучше, чем китаец, однозначно.
дизайн кузова, динамика, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость
дорожный просвет, объем багажника
Лучший электромобиль на сегодня в соотношении цена/качество/запас хода.
Быстрый, маневренный и при этом семейный. Идеален для ежедневных городских поездок. При этом также можно путешествовать. Быстрых зарядных станций уже предостаточно по основным трассам.
качество материалов, качество сборки, тормоза
В цілому повністю задоволений даним автомобілем, спершу боявся двигуна, як виявилося його більш ніж достатньо що для шосе так і міста, дуже місткий та легкий в керуванні, досить не погана аудіосистема, зручно, що безключевий доступ на всіх 4-х дверцятах. Салон хоч і тканина, але досить якісний, міцний та комфортний в посадці. Так, деяке оздоблення салону бажає бути кращим, але не забувайте що ви купуєте бюджетне авто. Був досвід володіння Nissan Rogue так Шевроле мені здалося набагато кращим, на відміну від Rogue, доречі в рог в простих комлектація набагато швидше зношуються матеріалу салону. Витрати по місту особисто в мене сягали 9/10/11 шосе 6,5 - 7 авто сімейне не варто від нього очікувати спортивного боліту… Лийте в двигун оливу по допуску, не перевищуйте заміну хочаб 7-8 і буду вам щастя, в США є дані двигуни з пробігом 300тис.миль і не було жодний проблем