79 отзывов о Audi 2004 года

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
дорожный просвет, стоимость обслуживания
285 тыс.км 11 л / 100 км Семья
Всім привіт,хто читає цей коментар.Можливо комусь він та пригодиться.Ось уже другий рік в мене в користуванні після Пасата Б5+ цей чудовий ПОВНОПРИВІДНИЙ, автомобіль Ауді А6С5.2004 р.випуску з мотором 2.5 BAU. Так вийшло що цей автомобіль я купив у товариша,тому що я знав всю історію його.Не раз ми їздили на ній на риболовлю та полювання.Він продав авто мені тіки тому,що купував собі квартиру і просто не вистачало всієї суми.Багато є відео та відгуків на рахунок цього авто, які вони погані.Але тіки покористувавшись можна сказати що це не зовсім так.Правда тіки якщо взяти заїжжену в хлам то тоді дійсно її місце на металоломі.Бо щоб її відновити то не хватить ні нервів ні фінансів.Якось так. Зразу скажу що АУДІ ТО НЕ ПАСАТ.І взагалі вже скільки користуюсь нею, то знаю одно.І всі так говорять.Якщо АУДІ ТО ТІЛЬКИ ПОВНИЙ ПРИВІД!!!Всі бояться купувати такі авто із-за легенд які ходять.Що дуже дорогі авто в обслуговуванні. Та ломучі.Особливо.повний привід.То це зовсім не так.Як що все вчасно робити як то рекомендується і купувати хороші запчастини.То повірте.Авто буде служити вірою і правдою довгий час.Тим більше це не ті часи що запчастини важко знайти.Зара все доступно. Самий основний плюс цієї машини то Кузов який не піддається корозії.Правда тільки як що без ДТП. Тому коли шукаєте саме такий автомобіль і бачте високу ціну за такий апарат,не спішіть з висновками і не дивуйтесь .Що є ж дешевші!!!! Хороша Ауді не може бути дешевою або її ще просто не продають.Доречі на рахунок витрати палива,то в місті спокійний режии від 9.5 л і як що добре жати педаль газа то до 12л. За містом бувало виходив на рівень 6.8л з кліматом.Но то було тільки раз.А так в середньому 7.5л.НА НІЙ ПРОСТО НЕ МОЖЛИВО СПОКІЙНО ЇЗДИТИ. ВЗАГАЛІ ПИСАТИ ПРО НЕЇ МОЖНА БЕЗ КІНЕЧНО.....це дійсно авто за не великий бюджет яке вмістило в собі все.І повишену прохідність,і комфорт,і вмістимість. ДУМАЮ ПРОЧИТАВШИ ДАНИЙ КОМЕНТАР ВИ ЗРОБИТЕ ПРАВЕЛЬНИЙ ВИБІР. АЛЕ ГОЛОВНЕ УВАЖНО ДИВИТИСЬ ПРИ ПОКУПЦІ,І НЕ КУПУВАТИ АВТО НА ОСТАННІ ГРИВНІ... ВСІМ МИРУ!!
Денис03 июня 2021

коробка передач
стоимость обслуживания, цена
367 тыс.км 8 л / 100 км Семья
Комфортный авто с большим багажником , внутренняя отделка радует! 8 рычажная подвеска, очень мягкая, но раз в год-полтора необходимо ТО, с заменой стабилизаторов/втулок и т.п. С нашим дизелем рекомендуется чистка клапана ЕГР , раз 30-50 т. км. Реальный расход по городу 8л/100км, но и по трассе с климатом и 3 чел в салоне расход меньше 7,5л не падал, со скоростью 120-130 км/час. Качественное лакокрасочное покрытие, с оцинкованым кузовом дает возможность норм эксплуатировать авто с 16+ летним возрастом.
Сергей27 апреля 2021
Смотреть еще 578 отзывов о Audi A4 →

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
дорожный просвет
8 л / 100 км Семья
Низкий клиренс из недостатков,в общем на 5 . Я бы не отказался ещё раз владеть данным автомобилем.Очень приятные воспоминания. Ходовая ,крепкая ,разгон радует. Замена роликов ГРМ , ремня с работой обошлось в 6500 грн.
Сергей30 марта 2021
Смотреть еще 698 отзывов о Audi A6 →

дизайн кузова, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
объем багажника
210 тыс.км 8 л / 100 км Поездки в городе
Саме основне, машина класна. В основному їжджу по місту поставив ГБО і розхід по місту став до 9-ти літрів газу зимою, а літом 8.5л. на 100-км. В моїй машині троє дверей самому все добре з сім\'єю є не зручності. Двигун BGU 1.6 mpi бензин 8 клапанів шукав саме такий тому що він надійний не вибагливий і економічний, і механіку шукав теж щоб була економія. Матеріали в салоні шикарні все тактильно приємно все гарно і зручно продумано. За місто їздимо сім\'єю якщо їхати до 100-км.год, то розхід 6.8 л газу на 100-км. в машині двоє дорослих і двоє дітей + речі в багажнику. Стосовно багажника, малий і ще я зменшив його простір коли поставив максимально великий балон про що пізніше пожалкував тому що далеко не їжджу і такий запас газу не потрібен. Шумоізоляція супер. Кліренс мене цілком влаштовує, є і менший. Керованість на літній, низко профільній гумі й на литих дисках які в мене є машина поводитися як картинг гарно керується і не така жорстка як спортивні. В цілому машина мені дуже подобається, але придивляюсь на трішки більшу А4 тому що багажник потрібний більший і ще попереду будівництво.
Микола14 марта 2021
Смотреть еще 182 отзыва о Audi A3 →

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
стоимость обслуживания
197 тыс.км 8 л / 100 км Путешествия
Довольно комфортный автомобиль. Безопасность на высоте, управляемость и отзывчивость так же. Для всей семьи и для водителя. Обслуживание не очень дешёвое, но всё просто и долговечно
Виталий Музика02 июня 2020
Смотреть еще 698 отзывов о Audi A6 →

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
Первый владелец 264 тыс.км Семья
Це перший дизельний автомобіль у моєму довсіді. Попередня була в цьому ж кузові, тільки бензинова. До вибору автомобіля підійшов відповідально і зі знанням справи. На той період я уже знав усі проблемні місця і знав на що треба дивитись, щоб не взяти барахло. Собі шукав саме мотор BAU, так як він самий вдалий і у ньому заводом виправлені всі косяки попередніх 2.5 моторів, також він самий потужний в лінійці і з ним в парі іде гідротранформатор, а не варіатор. В Україні на момент пошуку не знайшов машини хоча б у нормальному стані, усі були в хламі, навіть самі дорогі. Тому, після 5-ти місяців оглядання, прийняв рішення приганяти з Швейцарії, так як там хороший клімат і рівень доходів високий, що дозволяє утримувати речі в належному стані. Машину обрав з повною історією і постійним обслуговуванням на офіційному СТО Audi. Розмитнили під документи, так як на той час інших варіантів не було. В результаті, автомобіль мені обійшовся на 1000 $ дорожче від верхньої ціни на ринку, но за це я отримав адекватний автомобіль з прекрасним станом по кузову і салону і в усіх оригінальних запчастинах. Жодна рука наших майстрів-кулібінів туди не лазила. По салону навіть соф-тач покриття усе ціле. Стан можна прирівняти до колекційного. Я вирішив продовжити підртимувати її в такому стані. Правда, особливих зусиль мені це не коштує, так як нічого великого не ламається. За 2.5 роки володіння, замінив 2 ричаги в підвісці, сальнік хвостовика АКПП, масло+фільтр АКПП, акумулятор, свічі накалювання, щітки двірників, колодки, антифриз. Масла і фільтра в мотор, топлівну і салон. Словом, тільки технічне ослуговування. Автомобілем я залишився дуже задоволеним. З моєю попередньою це небо і земля. На бензин тепер пересідати не хочеться. Мене всі відмовляли брати 2.5 TDI, як дуже проблемний мотор + в інтернеті теж погано про них пишуть, но судячи з мого досвіду - це дуже надійний мотор з класними характеристиками, якщо його вчасно і правильно обсдуговувати. Тепер хочу спробувати поволодіти авто з мотором 3.0 TDI, відгуки про них хороші. Перший мій дизельний досвід можна вважати успішним, но не забуваючи, що для цього я приклав максимум зусиль.
Олег19 мая 2020
Смотреть еще 698 отзывов о Audi A6 →

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, управляемость, цена, шумоизоляция
дорожный просвет
335 тыс.км
При уходе хороший вариант, исполняет все желания, проходимость, скоростной, комфорт, вместимость, !
Виктор14 мая 2020
Смотреть еще 698 отзывов о Audi A6 →

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, расход топлива, тормоза, управляемость
дорожный просвет, простор салона, стоимость обслуживания, цена, шумоизоляция
300 тыс.км 5 л / 100 км Путешествия
Хорошая и резвая и выделяющегося из других авто... Расход радует. Качественный салон. Люблю AUDI
Тарас 13 февраля 2020
Смотреть еще 182 отзыва о Audi A3 →

качество материалов, качество сборки, коробка передач, простор салона
231 тыс.км 9 л / 100 км Поездки в городе
Очень приятный и комфортный автомобиль на автомате для езды по городу. Весь в оригинальном состоянии.
Олег11 февраля 2020
Смотреть еще 578 отзывов о Audi A4 →

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, тормоза, управляемость, шумоизоляция
стоимость обслуживания
305 тыс.км 11 л / 100 км Путешествия
Очень универсальный автомобиль, очень проходимый, с отличной управляемостью, кроссовер, но при езде по трассе ведёт себя как легковой автомобиль, многофункционален.
Роман04 февраля 2020
Смотреть еще 35 отзывов о Audi Allroad →

дизайн кузова, качество материалов, объем багажника, расход топлива, тормоза, управляемость, шумоизоляция
коробка передач
260 тыс.км 7 л / 100 км Семья
хороший автомобиль, для спокойной езды. хорошая эргономика салона, динамичный.
max01 февраля 2020
Смотреть еще 578 отзывов о Audi A4 →

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
Первый владелец 279 тыс.км 10 л / 100 км Поездки в городе
Понравился комфорт, мягкость авто, аэродинамика, полный привод отлично справляется, просторный салон, качественные материалы. Регулярные расходы: масла, фильтра, колодки.
Сергей29 января 2020
Смотреть еще 698 отзывов о Audi A6 →

качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, цена, шумоизоляция
111 тыс.км 7 л / 100 км Поездки в городе
авто в хорошому стані. за час використання його та експлуатації зауважень не було.
Сергій Гапон29 января 2020
Смотреть еще 698 отзывов о Audi A6 →

дизайн кузова, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, управляемость, шумоизоляция
динамика, расход топлива, стоимость обслуживания
265 тыс.км 15 л / 100 км Поездки в городе
Двигатель 3.0BBJ, для этой машины немного слабоват, но надежный и, пожалуй, самый дешевый в обслуге в линейке моторов А8. Расход, по городу, 16-20л/100км. Трасса 9-11л/100км. Комфорт на высоте, даже в базовой комплектации. Слабое место - электроника. Очень капризная. Из-за одного датчика ABS, не будет нормально работать НИЧЕГО, начиная от электроручника и заканчивая пневмой.
Евгений28 января 2020

271 тыс.км 17 л / 100 км Путешествия
Понравилась устойчивость на дороге. Автоматический клиренс. Мощьность автомобіля. Комфорт салону.
Oleg21 января 2020

Семья
Супер надійне авто! Довго користуюсь ,якщо вчасно замінювати всі розхідники ,то все буде в ідеалі на довгий час!
ІГОР02 января 2020
Смотреть еще 131 отзыв о Audi A8 →

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
расход топлива, стоимость обслуживания
231 тыс.км 14 л / 100 км Семья
Дуже гарний і практичний автомобіль, а ще й повний привід. Особливо зручно зимою.
Петро10 декабря 2019
Смотреть еще 51 отзыв о Audi A6 Allroad →

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, расход топлива, управляемость, шумоизоляция
240 тыс.км 10 л / 100 км Семья
Чудовий автомобіль. При купівлі бу авто, тре уважно дивитись і запитувати про сервіс. Скажу одне. Якщо був хороший сервіс і оригінальний пробіг, то будете отримувати тільки задоволення, якщо навпаки, то все буде навпаки. Ну як мабуть і з любим автомобілем бу. Коробкою cvt взагалі вражений. При швидкості 140 позначка на тахометрі до 3-х тис.
Дмитро03 декабря 2019
Смотреть еще 698 отзывов о Audi A6 →

динамика, дорожный просвет, качество сборки, объем багажника, простор салона, управляемость, шумоизоляция
дизайн кузова, качество материалов, коробка передач, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, цена
320 тыс.км 10 л / 100 км Поездки в городе
в сравнении с предидущей моделью слишком нихкое качество материалов. Кузов гниет, оцинковка нулевая. Ремень безопасности перетирает пластик откуда он выходит. Стандартно для ауди этих годов облазит краска на кнопках. В сравнении с предидущей моделью нереально дорогая кузовщина. Капот на разборке стоит 400уе.
Арт10 ноября 2019
Смотреть еще 182 отзыва о Audi A3 →

дорожный просвет, расход топлива, стоимость обслуживания
309 тыс.км 8 л / 100 км Семья
Дорогая в обслуживании,хороший просторный салон,большой багажник,очень низкий клиренс для наших бездорог. Подвержены коррозии передние крылья.Обалденный дизайн.
Sergei08 ноября 2019

Отзывы о моделях Audi