//заглушка фото
Як дізнатись всю історію авто?

Рус Укр

Отзыв Audi A8 1997

350 тыс.км 11 л / 100 км Семья
Седан Кузов
Бензин Двигатель
Привод
300 л.с. Мощность двигателя
4.2 (л) Объем двигателя
Оценка авто
Хорошо
4.0
  • Управление
    4
  • Надежность
    4
  • Комфорт
    5
  • Цена
    4
  • Дизайн
    3
Плюсы и минусы

не гниє, комфорт при їзді, надійне, головне досить непогана безпека, багаті комплектації, наявність повного приводу. ціна на ринку досить адекватна.

витрата пального взалежності від обєму, але ж завжди можна поставити ГБО.,запчастини з розборок, ціна буває неадекватна. для міста трохи завелике все таки майже 5 метрів. Та ку авто є декілька дитячих болячок але це все можна досить не дорого вирішити якщо до цього правильно підійти.

Отзыв

Досить достойне авто німецької трійки. алюмінєвий кузов не підвладен часу, є розмови про окислення алюмінію але це зовсім інша річ ніж прогнивше дно чи диряві крила. Безпека авто на високомі рівні велика кільсть подушок безпеки, програмовані зони деформації, особливо цікаво зроблені передні лонжероні з поглинаючим ефектом та можливістю швидкого ремонту від невеличкого дтп.
Двигуни досить непогано ходять особливо бензинові, на власному опиту заправляються 92бензином без проблем. Дизель радує невеликим розхідом пального, але по надійності можуть виникати проблеми особливо якщо погано доглядати. Основне правило вчасно міняти масло та фільтра якісного виробника, авто відїздить 300-500 тис.
Акпп при нормальній їзді теж не викликає нарікань, заміна масла та фільтра 80-100 тис.км ( завод говорить що масло на весь срок служби, але конкретних цифр неназиває)., без агресивної їзди і 200-300 тис. без ремонту може пройти.
Ходова, міфи про ненадійність можна сміливо розвіювати, якщо зробити комплексну заміну нормального виробника, звісно їзда по полях та над розбитих дорогах особливо на великій швидкості зменьшить ресурс. Якщо експлатувати в нормальних умовах то може проїхати 60-80 тис.км. можуть потребвати заміна тяжки стабілізатора це розхідник 10-20 тис. залежно від якості доріг.
Не забудем про повний привід так буває не у всіх коплектаціях, але кватро це зовсім інше авто як по управліню, їздовим характеристикам ну проходімості, я маю маю на увазі взимку не офроуд.
Взалежності від комплектацій авто може досить непогано порадувати власника, двухзоним кліматом, підігрівами всіх сидінь, подвійним склопакетом, люк або сонячна батарея що влітку досить непогано виручає для становлення приємного клімату в авто. Не забудем про електро сидіння, можливо з памятю, електро рульовою, мільти-руль, електро зеркала з памятю та підігрівами а також автозатемнення. називати можна досить багато від штокор на вікнах до гідравлічної підвіски, автокоректором та ксеноном.

Олександр Васильович
07 ноября 2017

Подпишитесь на рассылку отзывов о Audi A8

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Ауди

Отзывы о Ауди А8 по годам