Які мініфургони з пробігом найпопулярніші в Україні? Підсумки 2023 року

Легковики на кшталт Renault Kangoo чи Volkswagen Caddy, котрі найчастіше купували торік.

Різноманіття систем класифікації автотранспорту не дозволяє однозначно віднести «поштовики», «каблуки», «пиріжки» чи «кенгурики» до якоїсь чітко означеної групи. Бо свого додає ще й те, що вони можуть бути у вантажному виконанні, вантажопасажирському або й повністю пасажирському – тобто фактично як мінівени. Але й мінівени попри схожість, все ж дещо інші, та й універсалами їх складно назвати, тому застосуємо найбільш підхожий термін – легкові мініфургони.

Торік, за інформацією з відкритих даних ГСЦ МВС, таких автівок усіх типів виконання було куплено 36 тисяч, і ми вже визначили, які з них найпопулярніші. До списку потрапить 10 таких легкових мініфургонів, також буде прикладове фото кожної моделі та актуальна середня ринкова ціна станом на початок 2024 року.

Коли ж треба більше інформації – скористайтесь кнопкою «Пропозиції з…», яка є під блоком з основними даними про кожен представлений тут автомобіль, й одразу побачите актуальні оголошення з мініфургоном, котрий зацікавив найбільше.

1
Renault Kangoo

Пропозиції з Renault Kangoo


2
Volkswagen Caddy

Пропозиції з Volkswagen Caddy


3
Fiat Doblo

Пропозиції з Fiat Doblo


4
Citroen Berlingo

Пропозиції з Citroen Berlingo


5
Peugeot Partner

Пропозиції з Peugeot Partner


6
Opel Combo

Пропозиції з Opel Combo


7
Ford Transit Connect

Пропозиції з Ford Transit Connect


8
Renault/Dacia Dokker

Пропозиції з Renault Dokker


9
Fiat Fiorino

Пропозиції з Fiat Fiorino


10
Renault/Dacia Lodgy

Пропозиції з Dacia Lodgy


Нагадаємо, що обираючи будь-яке авто, слід дізнатися про нього якомога більше – для цього на AUTO.RIA доступна низка перевірок, як безплатних з основною інформацією, так і розширених, котрі дозволяють отримати детальні звіти про історію експлуатації автомобіля, його пробіг, сервісне обслуговування, участь в ДТП, роботу в таксі тощо.

Перевірити авто на AUTO.RIA

Цікавитесь реаліями нашого авторинку, й бажаєте регулярно дізнаватися про те, які моделі найпопулярніші, як змінюються ціни, інтереси покупців та про актуальні тренди – підписуйтесь на пріоритетне отримання новин від AUTO.RIA за допомогою зручного для вас каналу, й не пропустите жодного важливого повідомлення!

Б/у авто Цены на авто Автомобильные рейтинги
Темы:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →