debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Які мотоцикли з пробігом краще продавалися на початку року? Назад

Які мотоцикли з пробігом краще продавалися на початку року?

Топ-15 марок та моделей мотоциклів, котрі в Україні купували найчастіше у першому кварталі 2023 року.

Протягом першого кварталу поточного року за інформацією з відкритих даних ГСЦ МВС було придбано 3345 мотоциклів з пробігом. У це число входять 586 перших реєстрацій розмитнених мотоциклів, що прибули до нас із-за кордону, та 2759 таких, котрі були перепродані всередині країни. Звісно, офіційно, з оформленням угод у сервісних центрах МВС.

Найбільшу популярність серед українських байкерів здобули японські мотоцикли марки Honda. Також до трійки лідерів потрапляють Yamaha та Suzuki. Ось діаграма з Топ-15 виробниками мотоциклів, чиїх двоколісних транспортних засобів було куплено найбільше впродовж першого кварталу 2023 року:

Цікава картина у сегменті «мото» щодо пального: поки можна впевнено стверджувати, що усі мотоцикли на ринку мають бензинові двигуни. Електричні трапляються, але їхня частка порівняно, скажімо, з сегментом легковиків, ледь помітна. На початку року в Україні було куплено всього 2 електробайки – Victory Impulse TT (макс. 161 км/год, запас ходу – 225 км, ціна близько $11000), та Harley-Davidson ELWEV3 Livewire (145 к.с., запас ходу – до 243 км, орієнтовна ціна $30000). Хоча на AUTO.RIA у каталозі пропозицій з мототранспортом зараз налічується майже сотня варіантів електричних мотоциклів.

Електромотоцикли на AUTO.RIA

Повертаючись до бензинових варіантів, за статистикою наймасовішими виявилися групи з робочим об’ємом циліндра 125-250 см3, та 500-750 см3. Ось слайд, де наведені частки кожної з груп мотоциклів за робочим об’ємом двигуна:

Дізнавшись чимало цікавої інформації про сегмент мототранспорту на українському вторинному ринку, час перейти до списку окремих моделей, які купували найчастіше. Ось ці мотоцикли, кількість куплених, середні ринкові ціни та кнопки, за допомогою яких можна миттєво переглянути актуальні пропозиції про продаж тієї чи іншої моделі:

1. Honda CB

2. Lifan LF

3. Honda CBR

4. JAWA 350

5. Loncin LX

6. Suzuki GSX

7. Musstang MT

8. Yamaha FZ

9. Yamaha MT

10. Yamaha Drag Star

11. BMW R-Series

12. Yamaha YZF

13. Viper V

14. Honda NC

15. Honda CBF


Середній вік мотоциклів, які купували всередині країни склав 11,7 року, «пригнані» виявилися трохи старішими – їхній середній вік склав 14,5 років.

Готові підбірки автомобілів на будь-який смак, гаманець та потреби
Що купити?

Цікавитесь реаліями нашого авторинку, й бажаєте регулярно дізнаватися про те, які моделі найпопулярніші, як змінюються ціни, інтереси покупців та про актуальні тренди – підписуйтесь на пріоритетне отримання новин від AUTO.RIA за допомогою зручного для вас каналу, й не пропустите жодного важливого повідомлення!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми