Кросовери зі США: які є в наявності та скільки за них зараз просять?

Вибір кросоверів з країн Америки у порівнянні з попереднім роком дещо змінився. Вивчаємо, які «джипи» та за скільки можна купити зараз на AUTO.RIA.

На відміну від сегмента седанів, котрі прибувають до нас зі США, де дещо звузилася пропозиція й поступово зростає середня ціна (насамперед на найдоступніші варіанти), у групі «джипів» поки все порівняно спокійно. Зараз на AUTO.RIA можна вибирати серед близько 13 тисяч таких легковиків, а ціни на машини віком не більше 10 років починаються з $8500.

Що купити?

Звісно, коли йдеться про «американців», не варто забувати, що перед купівлею автівки, яка побувала на майданчику страхового аукціону, слід дізнатися її історію, наприклад – за допомогою звітів CARFAX, які можна замовити з гарантією отримання тут же, на AUTO.RIA, й відмовитися від варіантів, котрі дійсно мали серйозні ушкодження чи спрацювання хоча б однієї з подушок безпеки.

Отже, якщо вважаєте що готові до уважного відбору претендентів, котрі можуть стати вашим першим чи наступним автомобілем, маєте намір трохи заощадити при купівлі кросовера, та готові змиритися з тим, що машина все ж мала якісь ушкодження до прибуття в Україну, тоді пропонуємо розглянути 15 варіантів «джипів», як легковики класу SUV часто називають у побуті, відібраних за найбільшою кількістю актуальних пропозицій на AUTO.RIA.

Під фото кожної моделі зазначена кількість авто у продажу, діапазон років випуску в якому є найбільший вибір; рік випуску, з яким ту чи іншу автівку найчастіше пропонують на ринку та ціна для авто відповідного віку. Щоб дізнатися актуальні ціни на конкретні автомобілі (або й купити котрогось), слід натиснути кнопку «Пропозиції з…», яка миттєво відкриє усі оголошення з моделлю, що зацікавила найбільше. Почнімо!

1
Nissan Rogue

Пропозиції з Nissan Rogue


2
Ford Escape

Пропозиції з Ford Escape


3
BMW X5

Пропозиції з BMW X5


4
Dodge Journey

Пропозиції з Dodge Journey


5
Volkswagen Tiguan

Пропозиції з VW Tiguan


6
Jeep Cherokee

Пропозиції з Jeep Cherokee


7
Audi Q5

Пропозиції з Audi Q5


8
Jeep Compass

Пропозиції з Jeep Compass


9
Audi Q7

Пропозиції з Audi Q7


10
Infiniti QX

Пропозиції з Infiniti QX


11
Ford Edge

Пропозиції з Ford Edge


12
Mazda CX-5

Пропозиції з Mazda CX-5


13
Hyundai Santa Fe

Пропозиції з Hyundai Santa Fe


14
BMW X3

Пропозиції з BMW X3


15
KIA Sorento

Пропозиції з KIA Sorento


І ще раз нагадаємо: обираючи авто зі США, слід дізнатися про нього якомога більше – для цього на AUTO.RIA доступна низка перевірок, як безплатних, з основною інформацією, так і тих, котрі дозволяють отримати розширені звіти про історію експлуатації автомобіля, його пробіг, сервісне обслуговування, участь в ДТП, роботу в таксі тощо.

Перевірити авто на AUTO.RIA

Цікавитесь реаліями нашого авторинку, й бажаєте регулярно дізнаватися про те, які моделі найпопулярніші, як змінюються ціни, про інтереси покупців та актуальні тренди – підписуйтесь на пріоритетне отримання новин від AUTO.RIA за допомогою зручного для вас каналу, й не пропустите жодного важливого повідомлення!

Вдалого вибору!

Кроссовер Б/у авто Цены на авто
Темы:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →