Які недорогі кросовери з 4х4 можна купити зараз за $6000-8000?

П’ятнадцять варіантів повноприводних кросоверів, ціною від 6 до 8 тисяч доларів, вибір яких на AUTO.RIA найширший.

Восени зазвичай, окрім того, що погода стає холоднішою та з більшою частотою опадів, відбувається ще й активізація дачно-городнього руху. За межами доріг з асфальтним покриттям досить часто може виникати потреба подолати болотисту ділянку, справитися з проїздом якої можуть хіба автівки з підвищеним дорожнім просвітом та системою повного приводу.

Звісно, більшість кросоверів саме так й звуться, що система приводу 4х4 для них не є основною функцією – для серйозного бездоріжжя потрібні потужні позашляховики. Однак з ними інша проблема – у міському трафіку вони не надто економні щодо пального, а на швидкісних трасах вони шумні, часом повільні, та керуються геть не так, як, скажімо, звиклі седани.

Оскільки наш рівень автомобілізації удвічі менший за середній показник у Євросоюзі, та утричі у порівнянні зі США, українці не купують для різних транспортних завдань окремі автомобілі. Тож доводиться йти на певні компроміси й шукати максимально універсальні рішення. До того ж – зазначений у заголовку ціновий діапазон 6-8 тис. доларів – верхня частина мас-маркету вживаних легковиків в Україні.

Тож зваживши на всі загадані обставини, обирати недорого кросовера, який мав би ще й повний привод, доведеться серед автівок, у кращому разі, з роком випуску близько 2008-го. «Свіжіші» будуть помітно дорожчі. Звісно, якщо можливості дозволяють – варто звертати увагу на авто меншого віку, проте коли завдання, як от цього разу, підібрати найдоступніші повноприводні машини групи SUV – вікові рамки будуть орієнтовно від 2002 до 2008 р.в.

Отже, у списку, що далі, п’ятнадцять доступних кросоверів, оснащених системою повного приводу (яка може бути різною залежно від моделі чи навіть окремої комплектації – постійно увімкнена, чи така, яка під’єднує другу вісь до двигуна лише при виявленні пробуксовування чи за командою водія), вибір яких на AUTO.RIA зараз найбільший.

Що купити?

Про дані, що зазначені під фото кожної моделі: діапазон років випуску, в якому є достатній вибір варіантів із зазначеними параметрами відбору, рік випуску, з яким ту чи іншу модель пропонують найчастіше, й середня ціна автівок такого віку. Щоб дізнатися актуальні ціни на конкретні автомобілі (або й купити котрогось), слід натиснути кнопку «Пропозиції з…», яка миттєво відкриє усі оголошення з моделлю, котра зацікавила найбільше. Почнімо!

1
Hyundai Tucson

Пропозиції з Hyundai Tucson


2
Mitsubishi Outlander

Пропозиції з Mitsubishi Outlander


3
Suzuki Grand Vitara

Пропозиції з Grand Vitara


4
Subaru Forester

Пропозиції з Subaru Forester


5
KIA Sorento

Пропозиції з KIA Sorento


6
Mazda CX-7

Пропозиції з Mazda CX-7


7
Nissan X-Trail

Пропозиції з Nissan X-Trail


8
BMW X5

Пропозиції з BMW X5


9
Toyota RAV4

Пропозиції з Toyota RAV4


10
Mercedes-Benz M-Class

Пропозиції з MB M-Class


11
KIA Sportage

Пропозиції з KIA Sportage


12
Chevrolet Captiva

Пропозиції з Chevrolet Captiva


13
Volkswagen Touareg

Пропозиції з Volkswagen Touareg


14
Honda CR-V

Пропозиції з Honda CR-V


15
Subaru Tribeca

Пропозиції з Subaru Tribeca


Цікавитесь кросоверами, й бажаєте побачити більше? У нас є чимало готових підбірок, які вже допомогли тисячам українців вибрати найкращу (звісно – для кожного така своя) автівку. Ось кілька таких варіантів:

Кросовери зі США

Електричні кросовери

Кросовери за $10-12 тис.

Нагадаємо, що обираючи авто, слід дізнатися про нього усі подробиці – для цього на AUTO.RIA доступна низка перевірок, як безплатних, з основною інформацією, так і тих, які дозволяють отримати розширені звіти про історію експлуатації автомобіля, його пробіг, сервісне обслуговування, участь в ДТП, роботу в таксі тощо.

Перевірити авто на AUTO.RIA

Бажаєте першими дізнаватися про те, які авто можна купити зараз, та які моделі популярні в інших сегментах, цінових групах чи окремих класах – підписуйтесь на пріоритетне отримання новин від AUTO.RIA за допомогою зручного для вас каналу, й не пропустите жодного важливого повідомлення!

Вдалого вибору!

Кроссовер Б/у авто Цены на авто
Темы:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →