debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
AGRO.RIA — новий проєкт від AUTO.RIA Назад

AGRO.RIA — новий проєкт від AUTO.RIA

Родина RIA.com пропонує новий зручний інструмент для людей, які господарюють на землі.

Ноутбук чи навіть смартфон — це все, що потрібно. І, звісно ж, більш-менш стабільний зв’язок, щоб знайти техніку можна було хоч удома, хоч у полі, хоч у затінку під скиртою. Та обов’язково — по всій Україні! AGRO.RIA – нове знаряддя праці для всіх, хто господарює на землі.

Продаємо. Купуємо. Господарюємо!

Той, хто хоч раз шукав сільгосптехніку в інтернеті, знає: раніше це була лише одна з категорій на AUTO.RIA, хоча клієнти бажали б мати більше додаткових можливостей. До того ж під час перегляду пропозицій застосовувались загальні фільтри, — і це не завжди допомагало у виборі. Окремий проєкт дозволив переглянути логіку: так загальну категорію “Сільгосптехніка” було розгалужено на “Комбайни", "Трактори", "Сівалки", "Борони” та інший потрібний реманент, а маркетплейс отримав швидкий тематичний пошук і гарячі пропозиції на головній сторінці.

AGRO.RIA налаштований так, щоб кожен отримав результат чимскоріше – швидко знайшов потрібне або так само швидко розмістив пропозицію. І все це з експертною підтримкою кваліфікованих менеджерів! У нашому розумінні це і є раціональне господарювання – коли можна зосередити сили на головному.

AGRO.RIA. Всі свої



Одразу можете розраховувати на те, що обираєте тільки серед перевірених пропозицій. За нами — родина RIA.com, а одна з найголовніших цінностей цієї компанії – перевіреність. Також акцентуємо на тому, що маркетплейс суто аграрний, а це, своєю чергою, формує особливу спільноту, де всі свої. З нами комфортно почуватимуться і великі компанії, і компактні господарства. Ба більше, на платформі AGRO.RIA можна розпочати власний бізнес, орієнтований саме на сільськогосподарський сектор.

Що далі?

AGRO.RIA тільки-но святкує власне народження, та вже має чималі плани на майбутнє. Наприклад, додаткове розширення маркетплейсу послугами й товарами, дотичними до аграрної сфери. Щоб можна було не тільки шукати потрібну сільгосптехніку, а й потому продати врожай, вирощений за її допомогою. Та першою чергою розробимо застосунок на телефон, щоб AGRO.RIA завжди був поруч. І вдень, і вночі, будь-де в Україні.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми