debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Нові Skoda Kodiaq та Superb: показали тільки профіль Назад

Нові Skoda Kodiaq та Superb: показали тільки профіль

Новий Superb запропонують у кузові ліфтбек та універсал, тим часом як Kodiaq матиме до семи місць. Справжні ж сюрпризи чеський виробник триматиме при собі до цієї осені.

Днями у Млада Болеславі пройшов корпоративний захід Let's Explore, який Skoda переважно присвятила подальшій електрифікації власних моделей. Втім, не забули чехи й про найближчі перспективи: генеральний директор Škoda Auto Клаус Целлмер зробив кілька натяків у бік нового покоління флагманських моделей Kodiaq та Superb, офіційний дебют яких має відбутися восени.

20 найпопулярніших нових авто березня: що купували в Україні?

Поки що розкрито лише мінімум інформації, однак очільник бренду принаймні підтвердив наші припущення про те, що новий Superb збереже обидва типи кузова: автомобіль буде представлений і як традиційний ліфтбек, і як великий практичний універсал. Крім нового дизайну, Superb четвертої генерації також матиме повністю оновлений інтер’єр і набір передових технологій. Попри курс марки на електрифікацію, під капотом ми побачимо бензинові та дизельні турбодвигуни, — і, звісно ж, кілька гібридних силових агрегатів.

Новий Skoda Superb: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Новий Skoda Superb: що є на AUTO.RIA?
от 1 661 134 грн до 1 689 765 грн

Нагадаємо, що перший у сучасній історії бренду Superb був представлений у 2001-му, а протягом наступних років було випущено понад 1,5 мільйона машин цієї моделі Втім, найбільшої трансформації Superb зазнав у третьому поколінні: йдеться про підзарядну гібридну версію Superb iV. На відміну від трьох попередніх генерацій, «четвертий» Superb виготовлятимуть на заводі Volkswagen Group у Братиславі, Словаччина.

Kodiaq, перший сучасний кросовер у пропозиції чеського бренду Mladá Boleslav, випускають не так давно — з 2016 року, однак навіть за цей час було продано 740 000 автомобілів. Скромний у загальному масштабі, однак значний за мірками українського ринку внесок зробили й українські дилери: у нас Kodiaq тривалий час залишається найпопулярнішою моделлю марки Skoda за підсумками продажів нових авто.

Тест-драйв Skoda Kodiaq Scout. Между двумя стульями

У новій другій генерації Kodiaq отримає 4-циліндрові бензинові та дизельні двигуни, а також гібридні силові агрегати з різним рівнем електрифікації. За словами Целлмера, кросовер дедалі виготовлятимуть на чеському заводі Skoda у Квасинах. Жодних деталей про зовнішність дебютантів на заході не оприлюднили, обмежившись лише зображеннями силуетів з увімкненими ліхтарями та світлодіодними ходовими вогнями нової конфігурації.

Які нові Skoda Kodiaq є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Які нові Skoda Kodiaq є на AUTO.RIA?
от 1 470 000 грн до 2 132 372 грн

Втім, з огляду на теперішні методи «розігріву», влітку можна очікувати на численні зображення ледве закамуфльованих Skoda Kodiaq та Superb, сфотографованих «шпигунами» на чеських дорогах. Але до того часу ми побачимо новий субкомпактний електричний кросовер Skoda, а також оновлені моделі Kamiq та Scala, дебют яких має відбутися у липні.

Отзывы о Skoda Kodiaq

Отлично
14 отзывов
4.6
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.7
  • Комфорт
    4.7
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.6

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

стоимость обслуживания, цена

Все отзывы о Skoda Kodiaq

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми