debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий стиль Dacia та плани Renault в Україні Назад

Новий стиль Dacia та плани Renault в Україні

Новий логотип з'явиться на машинах румунського бренду вже з 16 червня. Чи не час повернути марку Dacia на український ринок?

Румунський бренд Dacia, автомобілі якого продаються в нашій країні під брендом Renault, оголосив про ребрендінг свого модельного ряду. Дизайн самих машин майже не змінився, а єдиним, але дуже важливим нововведенням став логотип компанії. В самій компанії називають його Dacia Link. Він складається з двох елементів, стилізованих під літери D та С, що інтегровані в фальшрадіаторну решітку та кермо.

Окрім цього Dacia анонсувала появу нових фірмових відтінків у своїй палітрі. Ними стали сірий Monolith Grey і сіро-зелений Lichen Khaki. Але, однією з найрадикальніших змін стало встановлення електронного обмеження швидкості на відмітці 180 км/год. Dacia стала першою компанію з групи Renault, яка добровільно зменшила швидкість своїх авто, але скоро це зроблять і в материнській компанії. Винятком з правила зроблять тільки спортивний суббренд Alpine.

Все предложения по кроссоверам Renault на AUTO.RIA
Предложение о продаже

Що ж стосується того як ребрендінг відіб’ється на українській лінійці автомобілів, то в представництві нам розповіли що наразі не мають планів з перегляду модельної лінійки. Нещодавно імпортер відновив постачання авто, та почав завозити нові машини в нашу країну — як і раніше, з шильдиками Renault. Існують певні проблеми з імпортом бензинових машин, але в нашому каталозі можна знайти чимало пропозицій, які є у дилерів в наявності. Серед них — і бензинові.

 

Отзывы о Renault Duster

383 место
Отлично
445 отзывов
4.1
383 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    3.8
  • Цена
    4.0
  • Дизайн
    4.0

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Renault Duster

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми