debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Більше безпечних покупок. AUTO.RIA перевіряє пробіг та участь авто в ДТП Назад

Більше безпечних покупок. AUTO.RIA перевіряє пробіг та участь авто в ДТП

Ще більше перевірок стали доступними: зафіксований в незалежних реєстрах пробіг (а також наявність «скруток», якщо такі були), та те, чи не бував автомобіль у ДТП.

Відтепер знову покупці мають змогу вибирати автомобілі серед перевірених – відновлено найпопулярніші перевірки, зокрема останній зафіксований пробіг, а також наявність його «скрутки», якщо така відбулась раніше. Крім цього знову виводиться інформація про участь транспортного засобу в ДТП, у разі, якщо така подія була офіційно зафіксована раніше.

Перевіряються усі легкові автомобілі з роком випуску від 2005, пропозиції про продаж яких зараз додаються на AUTO.RIA, а їхні продавці вказують VIN-код. Інформація доступна для більшості легковиків, незалежно від того, у якій країні машина була виготовлена чи звідки імпортована.

І, як це було завжди, ці базові перевірки надаються безплатно – за них не сплачує ні власник авто, ні покупець, інформація видима усім безпосередньо на сторінці пропозиції. Продавцям також нагадаємо, що 9 із 10 покупців надають перевагу саме автомобілям з відкритими номерними знаками, VIN-кодом, та який пройшов перевірку.

Крім цього варто знати, що раніше на AUTO.RIA стали доступні перевірки за ДРОРМ (державний реєстр обтяжень рухомого майна), що дозволяє дізнатися чи нема на транспортному засобі обтяжень або арештів. Відбувається отримання інформації від низки страхових компаній про участь авто у ДТП, та працює отримання даних від нашого партнера Bidfax (для авто, які були продані на аукціонах), та з державного реєстру ТЗ Південної Кореї.

Готові підбірки автомобілів на будь-який смак, гаманець та потреби
Що купити?

Інформації доступно чимало, однак завжди можна і варто знати більше – адже купівля авто це чимала витрата. Тож аби отримати найповнішу інформацію про автомобіль, яким ви зацікавились (розширена історія експлуатації та обслуговування, кількість власників, використання в таксі тощо), варто скористатися розширеними звітами, які надаються за окрему плату: VIN+, VIN MAX, а також Carfax або AutoCheck, якщо автівка прибула до нас з країн Америки.

Замовити розширені перевірки

Наостанок нагадаємо, що переоформлювати транспортні засоби в Україні можна офіційно – сервісні центри МВС працюють та надають такі послуги. Залишається вибрати машину (з чим можуть допомогти наші готові підбірки), домовитися з продавцем, замовити розширену перевірку для потенційного варіанту придбання, оформити угоду та сідати за кермо!

Вдалих та безпечних покупок!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми