debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Автокредитування: є крок до відновлення! Які умови? Назад

Автокредитування: є крок до відновлення! Які умови?

Один з українських комерційних банків оголосив, що готовий видавати кредити на купівлю авто. Що вже відомо?

Проведене AUTO.RIA опитування відвідувачів та клієнтів показало, що питання продажу автомобілів у кредит є зараз одним із найактуальніших в індустрії. І якраз учора, 21 квітня, банк «Глобус» повідомив про відновлення програми кредитування купівлі автомобілів — принаймні, у співробітництві з дилерами-партнерами банку.

Нові авто, дешевші за 450 тисяч гривень. Що є на AUTO.RIA?

Таку можливість одразу підтвердили й у штаб-квартирі українського імпортера Skoda: у повідомленні на корпоративній сторінці на Facebook йдеться про намір відновити продаж автомобілів у кредит фізичним особам щонайменше у десяти областях:
Черкаській  
Вінницькій  
Волинській  
Рівненській  
Львівській  
Тернопільській  
Івано-Франківській  
Закарпатській  
Хмельницькій  
Чернівецькій  

Також ведуться перемовини про відновлення кредитування фізичних осіб у Київській області. Умови та вимоги для отримання кредиту вже опубліковані на вебсторінці банку: йдеться про максимальний термін до 5 років за умови першого внеску щонайменше 30% вартості авто. Відсотки на кредит, залежно від тривалості позики, коливатимуться між 12 та 19%.

Найекономніші нові дизельні кросовери: що є на AUTO.RIA?

Більше деталей про дилерів-партнерів, які пропонуватимуть послугу, можна дізнатися в банку, або зателефонувавши безпосередньо менеджеру автосалону, який вас цікавить. Сподіваємось, цей крок банку «Глобус» стане прикладом для решти фінансових установ, і пропозицій продажу автомобілів у кредит незабаром стане більше. Підпишіться на канал AUTO.RIA в Telegram, щоб своєчасно отримувати гарні новини одразу на смартфон.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми