debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Проїзд Житомирською трасою під Києвом відновлено. Але не для всіх! Назад

Проїзд Житомирською трасою під Києвом відновлено. Але не для всіх!

Рух тимчасовою переправою через річку Ірпінь поблизу Стоянки у напрямку Житомира і Києва розпочато — однак поки що лише для легкового та легковантажного транспорту.

Буквально з перших днів російського вторгнення велика ділянка автомобільної дороги М-05 Київ-Чоп на Київщині перетворилася на поле бою, тож міст через річку Ірпінь на під’їзді до столиці було зруйновано. Протягом майже двох тижнів після звільнення регіону тривали роботи з розчищення траси від знищеної техніки та відновлення переправи, і врешті ранком понеділка, 18 квітня, зруйновану досі ділянку подолали перші автомобілі.

Втім, за повідомленням Міністра інфраструктури України Олександра Кубракова тимчасова переправа буде доступна для проїзду лише легкового та легковантажного транспорту, а важкій техніці поки доведеться користуватися наявними об'їзними маршрутами. Тим часом розпочато демонтаж зруйнованого мосту під Стоянкою, на повне відновлення якого, на думку міністра, знадобиться кілька місяців. Підпишіться на канал AUTO.RIA в Telegram, щоб отримувати важливі повідомлення оперативно одразу на ваш смартфон.

* Фото: «Укравтодор»

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми