debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Рух магістралями на Київщині: що робить «Укравтодор»? Назад

Рух магістралями на Київщині: що робить «Укравтодор»?

Наразі продовжується відновлення руху на західних і північних напрямках.

Ремонтні бригади «Укравтодору» продовжують роботу над відновленням руху в Київській області. Станом на 12 квітня розчищено більшу частину траси М-06 Київ – Чоп. Дорога, яку кияни називають «Житомирською трасою», донедавна нагадувала радше цвинтар знищеної техніки. Наразі більша частина «брухту» вже евакуйована з проїзної частини.

Що буде з ринком пального в Україні?

Активні роботи ведуться поблизу селища Стоянка, що розташовано на виїзді зі столиці. Там основні сили зараз покладені на зведення тимчасової переправи та демонтаж зруйнованого мосту. Окрім цього вже відрито рух по переправі в селі Катюжанка, через яке проходить автодорога Р-02. Також розпочалися роботи з прибирання траси М-07 Київ – Ковель.

«Укравтодор» порахував скільки коштуватиме відновлення доріг після війни

Наразі вже відновлено сполучення з Ірпенем, Ворзелем та Бучею. В місті Ірпінь очищено близько 99 кілометрів місцевих доріг. Відрито рух переправою на трасі Р-30 в районі Романівки. Однак варто відзначити, що рух деякими дорогами у звільнених регіонах зараз залишається дуже небезпечним. До того ж вважаємо за потрібне нагадати про заборону відвідування лісів і в’їзду до них транспортних засобів, введену в багатьох областях Україні на час воєнного стану.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми