debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
ВІДКРИТА РЕЄСТРАЦІЯ НА ТРЕТІЙ ЕТАП НАЦІОНАЛЬНОЇ СЕРІЇ УКРАЇНИ X-TEAM TIME ATTACK 2021 - "AUTO.RIA RACE" Назад

ВІДКРИТА РЕЄСТРАЦІЯ НА ТРЕТІЙ ЕТАП НАЦІОНАЛЬНОЇ СЕРІЇ УКРАЇНИ X-TEAM TIME ATTACK 2021 - "AUTO.RIA RACE" На правах рекламы

Приєднатися до Національної серії можна у будь-який час, на будь-якому етапі.

Поспішайте зареєструватися в третьому етапі Національної серії України з цифрового тайм-атак 2021 - НС "X-team Time Attack", який стартує 05 грудня при підтримці AUTO.RIA. Перегони пройдуть на одному з найпопулярніших автодромів США – WeatherTech Laguna Seca.

Ця траса знаменита не тільки своєю всесвітньо відомою вкрай важкою зв'язкою поворотів 8 та 8a, що отримали назву "Штопор", складність якої полягає в тому, що обидва повороти сліпі (тобто пілот не бачить куди їде).

Саме на треку "Лагуна Сека", що символічно, Джеремі Кларксон проводив порівняння реальної Honda NSX з консольною версією з гри Gran Turismo 4 (платформа PlayStation 2).

ВИДЕО

Умови колишні. Як і попередні два етапи, "AUTO.RIA RACE" стартує о 19:00 за Київським часом. Після півгодинного брифінгу гонщики, які заздалегідь зареєструвалися для участі, почнуть залікові кола. У спробі встановити найкращий час кожному пілоту буде доступна можливість проїхати необмежену кількість кіл до закінчення 3-годинного відрізка часу.

Приєднатися до Національної серії можна у будь-який час, на будь-якому етапі. Реєстрація у змаганнях, яка проходить на офіційному Discord-каналі КЦА доступна всім власникам гоночної ліцензії FAU, а з детальною інформацією про технічний регламент та правила можна ознайомитись за цим посиланням.

Переглянути трансляцію та результати попередніх етапів можна за цим посиланням... 

Не прогав свій шанс. Кількість пілотів зростає, етапи закінчуються!

Слідкуйте за оновленою інформацією про поточні етапи на ресурсах КЦА FAU:

А також на сайті DriveContact.

Національна серія України з цифрового тайм-атак 2021 - НС "X-team Time Attack" проходить за підтримки:

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми