debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
ПІДСУМКИ ДРУГОГО ЕТАПУ НАЦІОНАЛЬНОЇ СЕРІЇ УКРАЇНИ X-TEAM TIME ATTACK 2021 - "DRIVECONTACT RACE" Назад

ПІДСУМКИ ДРУГОГО ЕТАПУ НАЦІОНАЛЬНОЇ СЕРІЇ УКРАЇНИ X-TEAM TIME ATTACK 2021 - "DRIVECONTACT RACE" На правах рекламы

Для тих хто пропустив перший заїзд нагадуємо, що раніше на території України не проводилося змагань такого формату.

28.11.21 при інформацйній підтримці AUTO.RIA успішно завершився другий заліковий етап Національної Серії України з цифрового Тайм-Аттак "X-TEAM TIME ATTACK 2021 - "DRIVECONTACT RACE". Новий заїзд, організований Комісією цифрового Автспорту України (КЦА ФАУ), був проведений на нині закритому автодромі "Oran Park Raceway". Незмінними коментаторами змагань залишаються Кравець Ірина та Костюченко Дмитро, арбітр - Кучер Руслан. 

Oran Park Raceway цє Австралійський, нині закритий для перегонів трек. За роки свого існування автодром приймав такі змагання як Мотокрос, Гран-при F1 Австралії, Formula 5000, Австралійська серія V8 Supercar а також NASCAR та AUSCAR.

Подивитися повтор заїзду і дізнатися більше про саму трасу можна на офиційному YouTube-каналi КЦА-ФАУ.

Цього вікенду до перегонів приєдналися ще два учасникиа: Артем Макаров та Михайло Хараджан, що говорить про зростання популярності симрейсинг-змагань на просторі українського кіберспорту. Чи жарт, організатори проводять колосальну роботу, завдяки чому незабаром український сімрейсинг вийде на новий рівень.

Для тих хто пропустив перший заїзд нагадуємо, що раніше на території України не проводилося змагань такого формату, взяти участь у якому може будь-хто.

За підсумками другого етапу лідером турнірної таблиці незмінно залишається Дмитро Камінний. Одразу за Дмитром, з мінімальним відставанням в 00.148 секунди, розмістився Кирило Негой. Ну а замикає трійку лідерів Сергій Бурим із відставанням у 00.689 секунди.

Так чи інакше решті учасників НС-ЦТА надто рано засмучуватись, адже пілотам доведеться пройти ще два залікові етапи: "AUTO.RIA Race" та "A-TUNE Race", які пройдуть 05.12 і 12.12 в аналогічному форматі.

Приєднатись до Національної серії можна на будь-якому етапі. Реєстрація у змаганнях, яка проходить на офіційному Discord-каналi КЦА доступна всім власникам гоночної ліцензії FAU, а з детальною інформацією про технічний регламент та з правилами можна ознайомитись за цим посиланням.

Переглянути трансляцію та результати першого етапу можна тут...

Думка пілотів...

Дмитро Камінний: "Дивлячись на другий етап відразу видно, що з'явилася якась конкуренція (раніше Дмитро скаржився на її відсутність), це дуже приємно як для пілотів, так і для глядачів Чемпіонату. Етап вийшов досить складним. Часу на підготовку було мало, але я вважаю свій результат досить добрим"

Кирило Негой: "Вітаю Дмитро. Класний результат. Радий, що у другому етапі була більш щільна боротьба та інтерес. Не вистачило часу (з трьох годин Кирило проїхав лише 1 годину). Багато пілотів не були готові до цієї траси. У рамках кваліфікації це дуже заважає поставити найкраще час. Але загалом і в цілому думаю я поставив гарний час. Конкуренція зростає і я думаю, що на наступних етапах її буде ще більше.

Не проґав свій шанс стати найкращим пілотом України у 2021 році!

Слідкуйте за оновленою інформацією про поточні етапи на ресурсах КЦА FAU:

А також на сайті DriveContact.

Національна серія України з цифрового тайм-атак 2021 - НС "X-team Time Attack" проходить за підтримки:

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми