debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Перший етап Чемпіонату КМАМК  GT3 Championship Назад

Перший етап Чемпіонату КМАМК GT3 Championship На правах рекламы

18 травня 2021 року на бельгійській трасі Zolder GP відбудеться перший етап Чемпіонату КМАМК в класі автомобілів GT3!

Так, це буде повноцінний багатоетапний турнір, але не реальний, а кіберспортивний. Київський Міський автомотоклуб за підтримки AUTO.RIA, спільноти 2G Geronimus та Ingul-Kart, планує провести шість етапів кожен з яких буде складатися з тренувальної сесії, двох кваліфікації та двох 30-хвилинних заїздів з обов'язковим піт-стопом для заміни гуми та дозаправки. Як відомо такий формат діє і в реальних перегонах World GT Sprint, які проводить компанія-промоутер SRO, до речі ця компанія вже почала відбір учасників до офіційного віртуального Чемпіонату в класі автомобілів GT3 і все це на платформі симулятора Assetto Corsa Competizione!

Новий симулятор, який з’явився на ринку трохи більше року тому, дуже швидко завоював лідируючі позиції серед інших автоспортивних симуляторів, і не просто так. Сучасна графіка, зручний інтерфейс, розвинений сингл-плеєр з кар'єрними сходинками та дуже гарний мультиплеєр, що пропонує кіберспортсменам різноманітні змагання від офіційних до фанових, та мабуть саме головне - продвинута фізика поведінки надпопулярних спортивних класів автомобілів GT3 та GT4. І це ще не все! Погодні умови від спекотного літа до вселенського масштабу шторму на гоночній трасі, сонячний ранок та глибока ніч з легким південним бризом і таке інше, все це доступно і кожен водій може випробувати на собі мінливий характер віртуальної погоди під час перегонів! Та це ще не все! Віртуальний автодром живе своїм власним життям, а саме гоночне асфальтове покриття, яке змінює свої властивості у міру прогресу гоночної сесії - чим більше і частіше автомобілі намотують кола по трасі, тим краще стає "зачіп"!

Ще дуже багато і довго можна розповідати про цей сучасний симулятор, (який, до речі, дозволяє здійснювати зміну пілотів і проводити добові марафони на витривалість), але краще спробувати самому! Тому Київський міський автомотоклуб запрошує всіх бажаючих взяти участь в нашому новому чемпіонаті та зареєструватися за посиланням https://forms.gle/caGRLVhDrLMmexAR8 та приєднатися до Дискроду КМАМК https://discord.gg/dhdn9xqhj6 де можно знайти всю необхідну інформацію! Ласкаво просимо до світу віртуальних перегонів!

Партнер чемпіонату: UKRNAFTA https://www.ukrnafta.com/ 

За підтримки: 2G GERONIMUS 

http://2gcircuit.com/ 

https://www.facebook.com/2gcircuit 

INGUL-KART 

Web http://ingulkart.kiev.ua/ 

FB https://www.facebook.com/ingulkart 

Інформаційні партнери: 

AUTO.RIA 

GAMEINSIDE.UA 

https://gameinside.ua/ 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми