debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Proudrs в Умані. Перший етап: Потужний склад пілотів, драйв і вищий пілотаж Назад

Proudrs в Умані. Перший етап: Потужний склад пілотів, драйв і вищий пілотаж На правах рекламы

19 травня на трасі військового аеродрому при підтримці AUTO.RIA пройшов перший етап Професійної української дрег-рейсинг серії Belshina Drag Raicing Pro Competitions of Ukraine. Також відбувся Чемпіонат України з мото дрег-рейсингу.

Змагання проходили за підтримки Уманської міської ради і міського голови Олександра Цебрія та за сприяння Повітряних сил Збройних сил України. Сонячна погода, з якою дуже пощастило, дала можливість провести етап на високому рівні. У суботу приймали участь топ-пілоти Андрій Кравченко на Lamborghini, Сергій Соловченко на ZAZ GTR, Олег Ворвуль на PRO Ниві. А також дві дівчини - Анна Коновальчук та Дар’я Зінченко (дочка пілота Сергія Зінченко) під 128 номером, та він приймав участь у неділю. За звання переможців у різних серіях та класах приймали участь 85 пілотів за два дні. Достойний склад пілотів продемонстрував яскраві заїзди та шоу для глядачів. Результати змагань Першого етапу PROUDRS можна побачити у таблиці нижче. Легендарний топ-пілот Ігорь Врабіє з Молдови посів перше місце в класі PRO AWD, а ось в класі Unlim Ігор поступився іншому топ-пілоту з Молдови Дрону Євгенію.

гонки

Щодо класу PRO LEGAL перше місце посів Коновальчук Сергій з Києва на своєму авто Porsche, друге місце отримав Копосов Вадим з Одеси ,Audi SR3, та третє місце дісталось Мартиненко Єгору з Дніпра,ВАЗ 2107. Стосовно класу PRO RWD (задній привід), трійка перможців така: Максим Гарбуз з Херсону посів перше місце на потужному BMW E 46, Голованов Олексій з Одеси на своїй Toyota Supra jza80 посів у класі друге місце, а от Мартиненко Єгор на ВАЗ 2107 посів третю сходинку. У класі PRO FWD (передній привід) пілоти Краснокутський Максим з Запоріжської області (Вільнінськ) на своєму професійно побудованому ВАЗ 2108 посів перше місце. Другу сходинку зайняв у цьому класі Каменський Євген з Бердянську на ВАЗ 2113, та третє місце посів Станчев Юрій з Молдови на своєму Opel Corsa.

автоспорт

Фінальні заїзди найкращі пілоти з України і не тільки подарували глядачам незабутні враження, море адреналіну і радість перемоги спортсменів. Та найбільший захват у глядачів викликали унікальні для України дрегстери. Ігор Коряка, який побудував та привіз з Америки дрегстер класа PRO MOD, дуже сподобався уманським фанатам та гостям міста. ХАРАКТЕРНИК - так Ігор назвав дрегстер потужністю до 4000 кінських сил! На тестових заїздах пілот опанував свій професійний дрегстер та вже почав показувати перші результати. Але на повну потужність «залізний монстр», звісно, не міг їхати, так як йому потрібна професійна траса для дрег-рейсингу.Також Ігор планує приймати участь у міжнародних змаганнях, тому будемо за ним слідкувати у соціальних мережах. Кожного року учасники демонструють кращі результати та переходять на новий рівень. Тому слідкуйте та вболівайте за спортсменами та серією PROUDRS.

автоспорт

На жаль, були і неприємні моменти, пов’язані з технічними збоями у роботі телеметрії. Але усьому є пояснення: апаратура на аеродромі та інші фактори дались взнаки, тому глядачі змушені були півтори години очікувати поки налаштують техніку, але цей час не пройшов дарма, так як поряд була облаштована спеціальна локація для дріфтингу. Будь-хто міг покататись на справжньому корчі, або ж просто спостерігати за справжнім професійним дріфтом. Потім змагання продовжилось та фанати побачили ще багато цікавих заїздів. Фінальні заїзди визначили переможців у кожному класі, які забрали з собою свої кубки і приємні грошові призи. Як і планувалось, в зв’язку з 10 річницею Вінницької федерації дрегрейсингу та дріфту серед глядачів був розіграний IPHONE XS MAX та ще багато цінних призів. А глядачі, які виграли дрег таксі та дріфт таксі отримали незабутні враження на все життя, проїхавшись з професійними пілотами на спортивних автомобілях. Тому наступного разу не зволікайте та купуйте квитки попередньо, щоб отримати шанс знову виграти телефон та цінні подарунки.

гонки

Наступний етап PROUDRS відбудеться в Луцьку 21-22 червня. Чекаємо на вас! Підписуйтесь на наші сторінки і слідкуйте за інформацією стосовно драга та дріфту від VFDD і Андрія Гальчинського! Вінницька федерація дрегрейсингу та дріфту, Андрій Гальчинський висловлюють подяку мешканцям Умані, меру Олександру Цебрію, командиру аеродрому Горланову Вадиму, поліції, пожежникам, медикам та іншим структурам. Дякуємо всім, хто допомагав провести свято Авто Мото спорту в Умані!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми