debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Другий етап Нової  Професійної  Української дрег-рейсинг серії яскраво пройшов у Луцьку Назад

Другий етап Нової Професійної Української дрег-рейсинг серії яскраво пройшов у Луцьку На правах рекламы

Вінницька федерація дрег-рейсингу та дріфту щороку розширює географію перегонів. Нещодавно 24 червня при підтримці AUTO.RIA нова Професійна дрег-рейсинг серія PROUDRS з комерційною назвою Belshina Dragracing Pro Competitions of Ukraine підкорила Волинь.

Незважаючи на погодні перепони, другий етап змагань відзначився суттєво новим рівнем організації та неймовірно якісним складом учасників. Більше 45 професійних пілотів на спеціально підготовлених дрегстерах зібрались на військовому аеродромі Луцька, щоб продемонструвати свої професійні навички та неймовірні потужності у п’яти класах автомобілів та трьох класах мотоциклів.

Вперше в історії українського дрег-рейсингу в змаганнях прийняв участь дрегстер класу Pro Mod Андрія Кравченко. Так, всі розуміли, що це були більше показові виступи для глядачів й Андрій не використовував і половину всієї потужності за відсутності належно підготовленого покриття для цього дрегстера, але факт залишається фактом – ми побачили цей неймовірний автомобіль у русі!

Дрег-рейс

Поляк Мартін Блаут, чемпіон Німеччини і Польщі, володар титулу King of Europe на неймовірно красивому та потужному Camaro теж завітав на 2 round PROUDRS. Чемпіон Молдови та Румунії Ігор Врабіє вдруге приїхав на серію, але вже з належно відстроєним дрегстером Godzilla Nissan GTR – цього разу супротивники в повній мірі відчули силу та вміння молдавського пілота, а глядачі – красу та міць професійного авто.  

Ігор Коряка на Nissan GTR, Чемпіон України та рекордсмен класу стрітових автомобілів, переможець першого етапу в двох класах теж завітав до Луцька. Саме тут гонщик встановив свій новий рекорд – 8,8 секунди!

Серед легендарних учасників другого етапу відзначились наступні: Сергій Білик на найшвидшому в світі Subaru, Сергій Соловченко на знаменитому ЗАЗ GTR, Олег Ворвуль на унікальній НИВІ в 850 кінських сил, Сергій Зінченко на потужній BMW під 1000 кінських сил, Олексій  Голованов на яскравій Toyota Supra, Максим Шерстюк та Дмитро Кушнарьов на своїх дрегстерах BMW, Андрій Владімов на Porshe, Белогубцев Станіслав та Козачок Володимир на видовищних Camaro.

дрег-рейс

В передньопривідному класі дрегстерів глядачів порадували Максим Краснокутський на дрегстері ВАЗ 2108, Назар Зінник на Honda СRX та Мандзюк Артур на Volkswagen Scirocco.

І це далеко не повний список учасників, які прийняли участь у змаганнях в Луцьку. Також глядачі змогли побачити Чемпіонат України з мотодрегрейсингу та вже іменитих пілотів в цій дисципліні з усієї України. Відмітимо, що пілоти вже готують мото-дрегстери виключно під змагання з дрег-рейсингу і це помітно відчувається як на зовнішньому вигляді мото-дрегстерів, так і на швидкості проходження дистанції в 402 метри.

Отже, другий етап PROUDRS по відгукам пілотів, глядачів та спеціалістів був найяскравішим починаючи з 2012 року в історії українського дрег-рейсингу.

Що ж далі?  Вже 4 серпня на всіх фанатів дрег-рейсингу очікує ФІНАЛ Професійної Української дрег-рейсинг серії PROUDRS. Саме там ми дізнаємось імена найшвидших українських та зарубіжних автоспортсменів!

Підписуйтесь на наші сторінки в соц мережах:
www.facebook.com/dragukraine/
www.facebook.com/vfdd.ua/
www.instagram.com/prodragukraine/
www.instagram.com/driftukraine/

Слідкуйте за інформацією на сайтах:
www.dragukraine.com
www.driftukraine.com

Використовуйте офіційні хештеги: 
#vfdd #dragukraine #driftukraine #dragpeopleua #driftpeople #proudrs

Дякуємо партнерам за підтримку:
Титульний спонсор змагань – Український Торговий Дім «Белшина» та шини ArtMotion
Генеральний партнер – Мережа АЗК «WOG» та сервіс WOG PAY www.myapp.wog.ua
Спонсор: ТМ Оболонь
Магазини автотюнигу та екіпірування:
www.a-tune.com.ua
www.stage7shop.com.ua 
www.viparts.com.ua
Мережа шиномонтажних майстерень «Вулкан» www.vulkan.in.ua
Магазин та установчий центр кращої світлотехніки для автомобілів в Україні www.probright.com.ua
Медіа-партнери:
AUTO.RIA
РА «Лучшее»

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми