debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Український дріфт починається у Львові! Назад

Український дріфт починається у Львові! На правах рекламы

10-11 червня Вінницька федерація драгрейсингу і дріфту (VFDD) проведе перший етап національної першості.

Третій рік поспіль чотирьохетапні змагання з дріфтингу національного масштабу беруть старт у легендарному Львові. 10-11 червня при підтримці AUTO.RIA на майданчику «Арена Львів» Вінницька федерація драгрейсингу і дріфту (VFDD) знову проведе перший етап національної першості з найвидовищнішої автомобільної дисципліни. Круті віражі, запах паленої гуми, хвилі адреналіну і густі хмари диму з-під коліс наповнять трасу Belshina Drift Competitions of Ukraine - всеукраїнської серії змагань з дріфтингу. Машини потужністю 700-800 кінських сил проходять останні доопрацювання, щоб проноситися повз глядацькі трибуни виключно боком, в міліметрах від корпусу супротивника.

дрифт

В цілому, організатори в складі Вінницької федерації драгрейсингу і дріфту (VFDD) очікують на першому етапі змагань близько 40 українських пілотів, не виключають участі зарубіжних гостей. Крім трійки фіналістів минулого року – Дмитра Іллюка, Олександра Грінчука, Микити Лук'янова, давати крутого кута на трасі культурної столиці України готуються всі найкращі пілоти українського дріфтингу. Крім того, Львів першим побачить п'ятірку свіжих супер-потужних машин, нещодавно підготовлених для участі в змаганнях. Прибуде і в рядах львівських спортсменів, кількість і рівень яких з року в рік впевнено додають.

дрифт Украина

У порівнянні з минулими сезонами дріфт-баталії цього року виявляться значно жорсткішими, а парні заїзди в рази красивішими. Українські пілоти на славу відточили свої навички під час експериментальних зимових змагань, а судді готові давати їм нові ускладнені завдання. Все це вкупі з трансформованою конфігурацією траси змусить учасників літнього сезону їхати настільки близько і настільки димно, наскільки це можливо в реаліях української серії. Незмінний принцип «важче пілотам - цікавіше глядачам» покаже себе в дії на Belshina Drift Competitions of Ukraine. У зв'язку з рекордною кількістю учасників, організаторам довелося змінювати порядок проведення змагань. І все це тільки на краще.