debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
WOG відкрила три АЗК в Полтавській області Назад

WOG відкрила три АЗК в Полтавській області На правах рекламы

Компанія ВОГ РІТЕЙЛ (мережа АЗК WOG) відкрила відразу три АЗК у місті Кременчук.

Компанія ВОГ РІТЕЙЛ (мережа АЗК WOG) відкрила відразу три АЗК у місті Кременчук. У планах – відкриття ще одного комплексу в Києві на вул. Стеценко на початку 2017 року. Нові автозаправні комплекси розташовані на вул. Київській 66-Б (площа 163 кв. м), вул. Ярмарковій 7-К (135 кв. м) і пр. Свободи 7-Б (105 кв. м). Кожен комплекс обладнаний 3-ма паливороздавальними колонками і реалізує пальне стандарту Євро-5 – A-95, 92 MUSTANG, ДП MUSTANG, ДП MUSTANG + і газ. Інфраструктура нових АЗК включає: WOG CAFÉ з традиційно широким вибором кавових напоїв, бургерним меню та іншими популярними серед клієнтів стравами, а також WOG MARKET, зона якого відмежована від кафе для комфорту клієнтів. Частина приміщень заправок на вул. Київській та пр. Свободи передаються в оренду під мийки. Як і у всій мережі АЗК WOG і мережі міських кафе WOG CAFÉ, тут діє програма лояльності ПРАЙД, яка дозволяє накопичувати бонуси від покупок і використовувати їх у якості валюти при здійсненні наступних покупок.

Також діє і мобільний додаток WOG PRIDE з більш широким функціоналом. Окрім перерахованих можливостей, користувач може заздалегідь купити каву і пальне онлайн, обрати на карті найближчий АЗК або кафе, прокласти маршрут до вибраного пункту, оцінити гостинність співробітників, отримувати персональні спец.пропозиції.

«Не секрет, що увесь 2016 рік ми активно розвивали рітейл-напрямок, зокрема відкрили 20 закладів поза АЗК під нашим брендом WOG CAFÉ (6 закладів у форматі сіті-кафе і 14 кафе в потягах Інтерсіті). Проте ми також залишаємось найбільшою монобрендовою автозаправною мережею в Україні, і в подальшому плануємо збільшувати кількість АЗК», - підкреслює Віталій Ткаченко, директор з маркетингу ВОГ РІТЕЙЛ.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми