debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
IV етап Кубку Львова з тріалу 2016 Назад

IV етап Кубку Львова з тріалу 2016 На правах рекламы

Фінал кубку Львова з тріалу відбувся при підтримці AUTO.RIA.

Цьогорічний фінал кубку Львова з тріалу відбувся при підтримці AUTO.RIA у вельми нетривіальних умовах. Природа внесла свої корективи саме зимовою погодою. Але попри зимову погоду, мінусові температури і чи малий сніг на старт змагань зібралось 20 екіпажів. Не обійшлось без дебютантів кубку Львова що заповнили групу ATV-UTV і прибули за 500 з лишнім кілометрів у цей недільний ранок що б випробувати себе та свою техніку. Традиційно залік відбувся у 4-х групах. Учасники мали по три спроби заїзду що б відправити у залік найкращий результати. На перешкоду їм постали траси яки включали в себе комплекс крутих поворотів, крижаних ванн, крутих, діагональних підйомів та спусків, швидкісних колій забитих болотом, снігом та кригою в вперемішку. Адже тріал це змагання на майстерність керування транспортним засобом в мовах бездоріжжя, комбінованих перешкод та обмеженого дорожнього простору.

Розстановка місць на четвертому етапі Кубку Львова з тріалу 2016 вплинула на фінальний розподіл місць за результатами року. Так вже традиційно в заліковій групі «Стандарт», де участь приймають практично серійні позашляховики отримав екіпаж Андрій Попільовський та Іван Дорошев на ВАЗ 2121 з часом 02:18,00. Друге місце в Стандарті зайняв екіпаж Дмитро Черенков та Павло Клязьмін також на ВАЗ 2121 з часом 02:21,20. А трете місце посів сімейний екіпаж Миколи та Галини Щербина на УАЗ 3169 з часом 02:34,20. Усі три екіпажі з міста Львова. В групі «Рейд» де учать приймали підготовлені позашляховики перше місце посів екіпаж з міста Стрий, Львівскої області Орест Шевченко та Андрій Пиць на Daihatsu Rocky з часом 03:11,10. Друге місце посів сімейний екіпаж з міста Львова Андрій Соломай та Альона Кваснюк на автомобілі Land Rover Discovery з часом 03:11,90. І на третьому місці екіпаж з міста Городок що на Львівщині, Володимир Богоніс та Роман Чуба на кабріолеті ГАЗ-69 з часом 03:13,00. І певне що сама запекла боротьба точилась в найскладнішій групі «Хард» серед спеціально підготовлених всюдиходів.

Усі тре пері місця поділили між собою власники Nissan Patrol. То ж перше місце традиційно посів родинний екіпаж з села Великий Любінь Львівської області Ярослав та Богдан Яремчуки з часом 02:59,20. Другі місце знову ж таки родинний екіпаж, брати Мар'ян та Ігор Дубиняки з смт. Брюховичі, Львівської обл. на з часом 03:07,70. І трете місце посів ще один родинний екіпаж, син з батьком Сергій та Микола Дедух, з часом 03:18,40. Отже вимальовується чітка формула перемоги — автомобіль Nissan Patrol та підтримка родича. І в самій динамічний групі «ATV-UTV» перше місце посів екіпаж баггі Polaris Highlifter Дмитро Дереволков з Києва та Анна Кльова смт. Козин, Київської обл. з часом 02:08,50. На другому місці пілот м. Бровари, Київської обл. Євгеній Смилянець на квадроциклі BRP Renegade з часом 02:11,20. А на третьому місці Олексій Щербаков з Києва на BRP Outlander з часом 02:20,00.

Усі учасники та переможці отримали заохочувальні квитки віт “Театру Пива «Правда» • Львів”. Також висловлюємо подяку компанії «Посейдон», «Наш Дах», «ТоПКо», «ГранДизайн», медійному партнеру AUTO RIA, страховій компанії «Дністер» та управлінню молоді, сім'ї та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради за допомогу в проведенні етапу.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми