debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
А Ви слідкуєте за МОТОЕКСПЕДИЦІЄЮ НАВКОЛО ЄВРОПИ? Назад

А Ви слідкуєте за МОТОЕКСПЕДИЦІЄЮ НАВКОЛО ЄВРОПИ? На правах рекламы

Українські мандрівники вже проїхали Польщу, Литву, Латвію та Естонію.

Українські мандрівники вже проїхали Польщу, Литву, Латвію та Естонію. Фінляндія та ще 23 країни - попереду, а також цікаві зустрічі та незаплановані пригоди :)

Мотоекспедиція навколо Європи – це понад 30 000 кілометрів та 28 країн. Це яскраві зустрічі та спілкування із сотнями наших побратимів, які мешкають зараз у Європі, та тисячами європейців, яким ми будемо розповідати про нашу країну.

Долучайтеся та слідкуйте за патріотичним проектом вже зараз:
https://www.facebook.com/ukraine.heart.of.europa

МОТОЕКСПЕДИЦІЯ НАВКОЛО ЄВРОПИ - телевізійний проект, який проходить при підтримці AUTO.RIA і пов’язаний з маловідомими українцями. Саме вони мали відношення до формування сьогоденної Європи але залишились поза межами класично-історичного піару.

Це експедиція навколо Європи на мотоциклі - символі свободи й вільного духу, у пошуках видатних українців і подій, з ними пов’язаних, які зробили вагомий внесок у формування сьогоденної Європи.

Спитаєте, навіщо ми це робимо? По-перше, довести тим, хто ще має сумніви, що Україна – це європейська нація. Що українці – непереможна нація, історія якої налічує тисячі славетних подвигів та перемог. І головне: наше прагнення – не приєднатись до Європи, а повернутись до свого історичного коріння.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми