debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Мережа АЗК WOG потрапила до рейтингу ТОП-100 платників податків в рітейлі Назад

Мережа АЗК WOG потрапила до рейтингу ТОП-100 платників податків в рітейлі На правах рекламы

«ВОГ РІТЕЙЛ» потрапила у топ платників податків.

Компанія «ВОГ РІТЕЙЛ» потрапила у топ платників податків за даними рейтингу найбільших платників податків країни в рітейлі, опублікованому у Віснику державних закупівель ДФС. Крім мережі автозаправних комплексів, WOG активно розвиває новий напрямок — WOG СAFE. В I кварталі 2016 року компанія сплатила на 214% податків і зборів більше, ніж за аналогійний період 2105 року. За словами генерального директора мережі АЗК WOG Сергія Корецького, компанія взяла курс на розвиток рітейлу.

"Ми дивимось на далеку перспективу. Якщо уявити, що всі оператори ринку продаватимуть пальне стандарту євро-5 в майбутньому, то дивувати клієнтів якістю пального буде неможливо. Саме тому три роки назад ми переосмислили бізнес і вирішили, що будемо розвиватись як не паливна, а рітейл- компанія. З цього моменту ми почали видозмінювати підхід до управління, до стратегічного бачення компанії "ВОГ РІТЕЙЛ" у довгостроковій перспективі. Ми проаналізували, чого саме цього не вистачає на ринку" - розповів він.

Зазначимо, найбільше податків в країні заплатило “Укргазвидобування”. Конкретні суми по компаніям не розголошуються, але зростання надходжень від найбільшого оператора газовидобутку країни склав 685%. Всього ж топ платників податків країни перерахували в бюджет за I квартал поточного року 53,8 млрд грн проти 32,3 млрд грн — за аналогічний період 2015 року. З підприємств сфери роздрібної торгівлі в топ-20 увійшов тільки один рітейлер — АТБ- Маркет, який посів 17 місце. За I квартал 2016 року АТБ збільшив сплату податків всіх рівнів на 168% рік до року. Дещо менший, проте все одно приріст сплати податків продемонструвала мережа Епіцентр К, яка посіла 28 сходинку в рейтингу платників. У порівнянні з I кварталом 2015 року компанія заплатила на 118% більше податків. У першій половині рейтингу знаходиться і ще один великих продовольчий рітейлер — Фоззі Фуд. Компанія, яка розвиває бренди Fozzy, Сільпо і Фора, в I кварталі цього року заплатила на 281% податків і зборів більше, ніж в 2015-му.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми