debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Компанія WOG підтримує введення акцизних податкових накладних Назад

Компанія WOG підтримує введення акцизних податкових накладних На правах рекламы

Генеральний директор компанії ВОГ-Рітейл Сергій Корецький висловив підтримку введенню акцизних податків.

"Ми вважаємо, що українська держава повинна продовжити рішучий наступ на ринок контрафактного пального. Компанія WOG повністю підтримує якнайшвидше введення акцизних податкових накладних, встановлення рівнемірів на заправках та нафтобазах, а також посилення контролю за продажами нафтопродуктів без видачі касового чеку в окремих недобросовісних мережах АЗК.

У ціні кожного літра пального 6 грн. 33 коп. складають податки. І ці витрати лягають на кінцевого споживача. Якби податки на пальне залишалися на рівні 2014 року (приблизно 2 грн. 10 коп.), то ціна літру пального для кінцевого споживача знизилася би на 4 гривні!

Нагадаю, що раніше, в експертному середовищі розпочалася дискусія щодо дати введення в дію акцизних податкових накладних, та ставки податку на окремі види бензинів, зокрема альтернативні бензини.

Одна частина фахівців вважають, що такі накладні потрібно вводити з 1 квітня, як передбачено новою редакцією податкового кодексу. Інші експерти нагадують, що за законом, будь-які нові правила оподаткування, звітності, тощо мають вступати в силу не раніше ніж через 6 місяців з моменту прийняття. Тому, оскільки акцизні накладні та нові ставки податків були оголошені лише наприкінці грудня, та з метою запобігання можливості для непрозорих компаній оскаржити такі важливі рішення у суді, виглядає цілком логічною пропозиція - запровадити їх з 1 липня поточного року,” - зазначив Сергій Корецький, генеральний директор компанії ВОГ-Рітейл.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми