Кросовер BMW iX1 отримав доступнішу версію

Європейські продажі новинки почнуться наприкінці цієї осені.

BMW iX1 Смотреть 13 предложений →

Компанія BMW доволі активно розвиває електричну лінійку і має подібні модифікації для багатьох своїх моделей. Чимало сил та ресурсів німці вкладають у розвиток кросоверної лінійки, яка вже представлена дорогими електричними паркетниками, а нещодавно баварці добрались і до доступніших модифікацій.

Днями у BMW офіційно представили найдоступніший електричний кросовер у своїй лінійці, яким став одномоторний BMW iX1 eDrive20. На відміну від доступного у нас 313-сильного xDrive30, силова установка новинки передає тягу тільки на передню вісь. Сумарна віддача агрегата новинки сягає 204 кінських сил і 247 Н·м крутного моменту: з ним електромобіль розганятиметься до 100 км/год за 8,6 секунди.

Для збереження заряду на новому iX1 eDrive20 використана акумуляторна батарея ємністю 64,7 кВт·год, якої має вистачити приблизно на 430-475 км пробігу. Бортовий зарядний пристрій підтримуватиме потужність до 130 кіловатів,- звісно ж, на спеціалізованих станціях. Що ж до домашніх рішень, то комплектний пристрій можна буде під'єднати до трьохфазної мережі, щоб зарядити авто менше ніж за 4 години.

Предложение о продаже

За комплектацією новинка не надто відрізнятиметься від двомоторної модифікації: вона отримає двозонний клімат-контроль, комплекс водійських асистентів і кластер з екранів панелі приладів та мультимедійної установки. З усім тим, одномоторна модифікація (її очікувана вартість — від 47 900 євро) буде приблизно на 7 тисяч євро дешевшою за xDrive30 і лише на 4 тисячі дорожчою за базовий X1 (U11) з ДВЗ.

Новые авто Электромобили Кроссовер Немецкие автомобили Новинки
Темы:
История марки BMW BMW iX1
Узнать больше:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →