debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Renault 4ever натякнув на появу електричного позашляховика Назад

Новий Renault 4ever натякнув на появу електричного позашляховика

Серійну версію кросовера французи планують представити у 2025 році.

Паризький автосалон завжди був важливою подією для автомобільної індустрії та залишається такою й нині. У перший же день його роботи на автошоу відбулись одразу декілька цікавих подій, а однією з найголовніших стала прем'єра концепту Renault 4ever Trophy, яким французи анонсували розширення своєї електричної лінійки.

Бензин, дизель чи електрика? Чим живляться нові авто в Україні

Попри доволі футуристичний дизайн, французи повідомляють що концепт досить точно передає зовнішній вигляд майбутньої серійної моделі, тож дуже сильних стилістичних змін на товарному паркетнику ми не побачимо. Скоріш за все, головною відмінностями між прототипом та серійною моделлю стане відсутність додаткового обладнання у вигляді експедиційного багажника на даху, величезних колісних дисків особливого дизайну та інших недешевих дрібниць.

Варто зазначити, що зараз сегмент невеликих електричних кросоверів дуже активно розвивається. Наприклад, у Європі можна обирати між Opel Mokka-e, Peugeot e-2008 або Hyundai Kona Electric. Остання модель стала бестселером першої частини цього року, тому з конкурентами новому Renault 4ever Trophy точно не буде легко. 

Усі нові електромобілі на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові електромобілі на AUTO.RIA
от 523 800 грн до 6 673 493 грн

На цей момент французи не розкривають детальні характеристики нового паркетника, але за попередньою інформацією він буде трохи коротшим за Captur (4223 мм). Прогнозований запас ходу в Renault поки також не повідомили, однак за чутками в кросовері будуть використовувати блок батарей на 42 кВт год і електродвигун потужністю 136 кінських сил. Точніші характеристики мають бути оголошені ближче до прем'єри автомобіля, яка запланована на 2025 рік.

Отзывы о Renault 4

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми