debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Автомобілі вже можна офіційно купувати. Що вибрати зараз? Назад

Автомобілі вже можна офіційно купувати. Що вибрати зараз?

Оформлення договорів купівлі-продажу та реєстрація транспорту відновлена в сервісних центрах МВС. Які легковики та за скільки зараз пропонують в Україні?

Відтепер у сервісних центрах МВС (звісно, які розташовані там, де не ведуться активні бойові дії) відновлено послуги з укладання договорів купівлі-продажу та перереєстрації автотранспорту з пробігом на нового власника. Тобто, зараз можна без будь-яких ризиків купити чи продати автомобіль, офіційно оформивши всі необхідні документи.

Відвідувати СЦ МВС можна з понеділка по суботу, вихідний день – неділя (а не понеділок, як це було раніше). Більшість установ працює з 9 до 17 год, однак залежно від регіону графіки можуть дещо відрізнятися. Дізнатися про те, де розташований найближчий до вас СЦ МВС та його графік роботи можна на сторінці сервісних центрів.

Також варто врахувати, що попереднього електронного запису зараз немає, щоб перереєструвати автомобіль слід прибути до потрібного СЦ, та там отримати у терміналі талон у локальну чергу.

Гаразд. Продати, або ж стати офіційним власником автомобіля тепер можна. А що на ринку – з цінами та пропозицією? Щодо першого питання, тобто цін, наразі все залишається на своїх місцях – середні ціни як на окремі моделі, які тривалий час були найпопулярнішими, так і в масиві пропозицій залишаються практично незмінними. Ось як виглядають діаграми зміни середніх цін протягом березня для ринкових масивів різних років випуску легковиків:

Що можна купити зараз?

Ми дослідили як змінилася пропозиція на початку весни, (а вона таки змінилася), і відібрали ті варіанти, вибір яких зараз найбільший – щоб не довелось обирати між «поганим та ще гіршим», а бодай між сотнею, або й більше автомобілів. А для більшої зручності розділили підбірки, у кожній з яких по 15 моделей (поки від 2001 до 2020 р.в.), за ціновими рамками. Мінімум затрат часу, максимум продуктивності. Ось які підбірки можемо запропонувати вашій увазі вже:

Легковики за $4000

Легковики за $5000

Легковики за $6000

Легковики за $7500

Окрім цих підбірок, також варто звернути увагу на інші, наприклад з кросоверами, електромобілями чи навіть пікапами, які зараз набули особливої практичної актуальності.

Пікапи, які можна купити вже

Електромобілі

Кросовери 4х4 від $5000

Кросовери від $9500

Звісно, вибір легковиків (і не лише їх, адже у нас є мототранспорт, сільгосп- та спецтехніка, автобуси, вантажівки та навіть човни і яхти) на AUTO.RIA значно ширший, і за потреби можна підібрати транспорт для будь-яких завдань і при цьому вкластися у цілком реальні бюджетні рамки. А поки пропонуємо розглянути уже готові підбірки, запропоновані вище, та підписатися на наш Telegram-канал, аби ми могли вас сповістити про вихід наших наступних підбірок з іншими автомобілями, створеними на основі актуальних пропозицій, наявних сьогодні.

Все буде Україна! Перемога близько!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми