debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Технічна допомога: де зараз шукати СТО для ремонту авто? ОНОВЛЕНО Назад

Технічна допомога: де зараз шукати СТО для ремонту авто? ОНОВЛЕНО

Під час війни уваги потребує не лише військова машинерія, а й приватний транспорт. Де знайти технічну допомогу та відремонтувати авто зараз?

Як ми повідомляли раніше, українські майстри оперативно відновлюють підбиту та покинуту в паніці російським загарбником техніку, щоб поставити її на службу до українського війська. Однак через інтенсивний рух автотранспорту до безпечніших регіонів ремонту потребують і тисячі приватних легківок. Спеціалісти AUTO.RIA встановили зв’язок із більш ніж двома тисячами приватних та офіційних СТО у різних областях України, щоб дізнатися які з них працюють і готові надавати допомогу.

Відбита у ворога військова техніка послужить українській армії

Найбільшу проблему для повноцінної роботи техстанцій становить зруйнований війною ланцюжок постачання запасних частин: деякі СТО мають власні оперативні склади, інші — ні, але там в будь-якому разі допоможуть провести кваліфіковані роботи з наявним у клієнта «залізом» чи витратними матеріалами. До того ж, як свідчить наше дослідження фан-каналів у Telegram та Viber, у багатьох більш-менш безпечних обласних центрах працюють автомагазини, де можна знайти найнеобхідніше.

За посиланням далі ви знайдете перелік контактних телефонів СТО, які працюють в цю мить у різних містах України: за ними ви можете дізнатися про послуги, які вам зможуть там надати, дізнатись про наявність запчастин та уточнити час очікування (зважте, що у переважній більшості автосервісів спеціальний, комунальний та медичний транспорт ремонтують у першу чергу).

Автосервіси, які надають послуги під час війни (ОНОВЛЕНО)

Також групою волонтерів, які працюють безпосередньо у сегменті автосервісу, створено чат у «Телеграмі», в якому ви можете описати технічну проблему, що потребує вирішення, вказати місто, де знаходиться автомобіль, і отримати не лише пораду, а й фактичну допомогу з ремонтом.

Разом переможемо!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми