Стати автомобільним дилером тепер простіше

2022-05-25 13:36

МВС здійснило низку змін, які спрощують реєстрацію суб’єктів господарювання котрі займаються роздрібною або оптовою торгівлею транспортними засобами.

Стати на облік у Головному сервісному центрі МВС суб’єктам господарювання, які здійснюють торгівлю автотранспортом, стало простіше – повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Згідно з наказом МВС №279 від 06.05.2022, який нещодавно набув чинності, встановлено вичерпний перелік документів, які подаються для постановки на облік тими, хто бажає легально здійснювати торгівлю автомобілями. Також скасовано нотаріальне посвідчення «паперів», крім цього документи для реєстрації можна надсилати в електронному вигляді.

Строк розгляду заяви скорочено до 10 днів, визначено механізми, за якими зареєстровані автодилери отримуватимуть номерні знаки для разових поїздок та бланки актів прийняття-передавання транспортних засобів, а також доступ до електронного реєстру для внесення інформації про надходження й реалізацію товару та обіг спеціальної продукції.

Автодилери в Україні

AUTO.RIA для бизнеса
Темы:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →