debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Динаміка українського авторинку. Тиждень дванадцятий Назад

Динаміка українського авторинку. Тиждень дванадцятий

Нова можливість швидко й безплатно перевірити машину на AUTO.RIA, найсвіжіші статистичні дані, динаміка цін, найпопулярніші у пошуку моделі, та традиційна підбірка найдорожчих легковиків, проданих цього тижня.

Нове на AUTO.RIA

Відтепер можна здійснити швидку перевірку будь-якого автомобіля за реєстром МВС, вказавши його VIN-код, або ще простіше – державний номерний знак. І за мить система надасть інформацію про стан реєстрації транспортного засобу, його марку, модель й рік випуску, колір, а також дату й тип останньої операції з ним у сервісному центрі. А ще – кількість попередніх власників та чи не перебуває часом машина у розшуку. І все це безплатно!

Швидка перевірка авто


Активність авторинку

Цього тижня, на відміну від кількох попередніх, впродовж яких фіксувалося поступове зростання активності покупців, маємо сказати про деяке зниження темпів на ринку загалом. Не те щоб воно було критичне і його можна було б описати терміном «падіння» чи хоча б «просадка», наразі лиш повільно повертаємось до рівня, який спостерігався у лютому. Тобто, наразі з незначними коливаннями продовжуємо перебувати на рівні «статистичного плато», уже шостий місяць поспіль.


Цінова картина вторинного авторинку

Про основні терміни та принципи, за якими визначаються ті чи інші показники, котрі присутні на слайді у даному розділі, можна дізнатися за цим посиланням.

Калькулятор цін на авто

Попри нулі у колонці «зміна цін за тиждень» біля трьох груп легковиків, щодо інших п’яти є що сказати. Продовжує підійматися середня ціна для групи від 2015 р.в., у зв’язку з низькою інтенсивністю «пригону», зменшення вибору та підвищення цін на авто такого віку за кордоном, а також невеликих обсягів поповнення автопарку новими машинами. Ці ж причини тягнуть чергове підвищення цін у сегментах «американців» та «свіжопригнаних».

Готові підбірки автомобілів на будь-який смак, гаманець та потреби
Що купити?

Знизилася на $300 середня ціна на електромобілі з пробігом, водночас на $100 зросла «ринкова мінімалка» за Nissan Leaf. Всупереч нашим повідомленням про те, що зараз існує потрійна перевага пропозиції над фактичними купівлями у цьому сегменті, деякі бізнеси все ж намагаються збільшити кількість «електричок» на своїх майданчиках, що добре хіба для покупців, адже врешті продавцям доводиться боротися за клієнта пониженням цін.


Які моделі легковиків шукають найчастіше на AUTO.RIA?

Список найпопулярніших у пошуку моделей продовжує залишатися без істотних змін, що свідчить про сталість уподобань українських покупців щодо вибору окремих моделей легкових авто з пробігом.


Найдорожчі авто, продані цього тижня на AUTO.RIA

Торги автівками верхнього цінового діапазону продовжують набирати обертів, й щотижня проданих легковиків ціною понад $50 тис. стає дедалі більше. Та й кількість ще дорожчих зростає, принаймні цього разу на слайді присутня лише одна машина, котрій бракнуло всього одного «Логана» з пробігом, аби перейти в діапазон «100+».

Найдорожчі авто на AUTO.RIA


Цікавитесь реаліями нашого авторинку, й бажаєте регулярно дізнаватися про те, які моделі найпопулярніші, як змінюються ціни, інтереси покупців та про актуальні тренди – підписуйтесь на пріоритетне отримання новин від AUTO.RIA за допомогою зручного для вас каналу, й не пропустите жодного важливого повідомлення!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми