debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Динаміка українського авторинку. Тиждень п’ятий Назад

Динаміка українського авторинку. Тиждень п’ятий

Найсвіжіші статистичні показники, динаміка цін, найпопулярніші у пошуку моделі, що нового на AUTO.RIA, про найдорожчі авто, продані цього тижня, й чому варто зараз залити повний бак.

Активність авторинку

Впродовж минулого й поточного тижня автомобілісти виявляли стабільну активність щодо пошуку автомобілів на AUTO.RIA, з помітним її збільшенням у вихідні дні. Що й зрозуміло: не витрачати ж час на Instagram чи TikTok, коли можна досхочу надивитися на автомобілі, які пропонуються до продажу. А таких у нас зараз (лише з пробігом) – понад 180 тисяч!


Цінова картина вторинного авторинку

Про основні терміни та принципи, за якими визначаються ті чи інші показники, котрі присутні на слайді у даному розділі, можна дізнатися за цим посиланням.

Протягом п’ятого тижня 2023 року відбулось, чи то точніше – продовжується незначне збільшення середніх цін у верхніх цінових сегментах ринку, зокрема для легковиків з пробігом у діапазоні 2015-2022 р.в., та у групі електромобілів. При цьому наш «Leaf-індекс», тобто мінімальна ціна на це авто, за яку є достатній вибір пропозицій, вартих уваги, «просів» на $200.


Які авто шукають найчастіше на AUTO.RIA?

Оскільки буквально щойно були опубліковані підсумки торгів на вторинному авторинку у січні, є можливість порівняти, наскільки список авто, які найчастіше шукають, збігається зі списком тих, які найчастіше купують. Які моделі шукають зараз – на наступному слайді, ті, котрі купували у січні – за цим посиланням.


Нове на AUTO.RIA

Замовити звіт CARFAX без посередників, ще й з гарантією отримання і просто з оголошення з автомобілем, котрий вас цікавить, і все це за $2? Скажете – нереально? А от і ні, бо віднедавна це стало можливо зробити на AUTO.RIA. Всього 85 гривень, і у вас є вся історія автівки зі США або Канади, від моменту покидання нею заводських воріт до причини, чому вона опинилася на майданчику страхового аукціону. Повторимо: дійсно лише 85 гривень за CARFAX!

Замовити CARFAX

Авто, перевірені за VIN+/CARFAX


Найдорожчі авто, продані цього тижня на AUTO.RIA

Ми знову відібрали 4 найдорожчі автівки, які були продані на AUTO.RIA цього тижня. Загалом все зрозуміло, варто лиш поглянути на слайд. Крім одного – невже за Mercedes-Benz GLS-Class продавець справді узяв 107 тисяч, і ще оті 37 доларів, зазначені на ціннику?

Найдорожчі авто на AUTO.RIA


Ціни на пальне перестали знижуватись

Кілька тижнів поспіль автомобілістів тішили цінники на стелах АЗС, де мало не щодня числа ставали на 50 копійок, а то й на гривню менші. 95-й бензин зараз можна знайти навіть за 46 грн/л, дизпальне – близько 50 грн/л. Пропан-бутанова суміш – 25…26 гривень.

Однак якщо розглянути динаміку цін на пальне, що можна зробити на AUTO.RIA у спеціальному розділі, бачимо, що зниження цін наразі припинилося, й кілька днів вони залишаються на тому ж рівні. А на окремих АЗС навіть відбулося деяке їх збільшення. Тож, напевно, зараз час запастися пальним, якщо не на картці чи у талонах, то принаймні залити бак «до повного».

Ціни на пальне в Україні


Цікавитесь реаліями нашого авторинку, й бажаєте регулярно дізнаватися про те, які моделі найпопулярніші, як змінюються ціни, інтереси покупців та про актуальні тренди – підписуйтесь на пріоритетне отримання новин від AUTO.RIA за допомогою зручного для вас каналу, й не пропустите жодного важливого повідомлення!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми