debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Найпотужніший Volkswagen Golf показали на відео Назад

Найпотужніший Volkswagen Golf показали на відео

Новинку представлять вже за декілька тижнів.

Концерн Volkswagen любить балувати поціновувачів швидких авто спеціальними версіями своїх моделей. До дизельгейту вони виходили досить регулярно, але після екологічного скандалу найцікавіші з них довелося скасувати. Наприклад, така історія трапилась з концептом Golf R400 2014 року, який так і не отримав серійного продовження. Проте зараз німці вирішили повернутись до традиції.

Тест-драйв Volkswagen Golf GTi: взрослеют даже «зажигалки»

Нещодавно у Volkswagen анонсували випуск нової спецверсії Golf R, яка отримає назву 333 Limited Edition. Офіційний дебют новинки відбудеться 31 травня, але німці вже поділились деякими деталями про неї. Декілька днів тому було опубліковане відео, на якому демонструється жовтогарячий хетчбек з числом 333 на кузові.

Судячи з відео, істотних візуальних змін нова спецверсія не отримає. Окрім чорних наліпок з написами “333” око чіпляється за корпуси дзеркал такого ж кольору та нову випускну систему від відомого бренду Akrapovic. Також однією з відмінностей спеціальної версії мають стати 19-дюймові колісні диски Estoril та супорти гальмівної системи, пофарбовані у синій колір.

Скільки за новий Volkswagen Golf VIII на AUTO.RIA
Предложение о продаже

Що ж до технічних характеристик, то їх у Volkswagen вирішили притримати до прем'єри. Проте, з високою ймовірністю можна очікувати, що цифра “333” підтвердить потужність мотора. До слова, новинка стане не першим “Гольфом” з такою віддачею. До цього вже було представлено модифікацію "20 Years Edition" з двигуном на 333 кінські сили та 420 Н·м крутного моменту. Цього досить, щоб розганяти хетчбек до 100 км/год лише за 4,6 секунди. Що ж до ціни, то скоріше за все новинка виявиться дорожчою за ювілейну версію хетчбека, яку в Німеччині продають приблизно за 60 тисяч євро.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми