debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Найпотужніша Elantra отримала рестайлінгову версію. ВІДЕО Назад

Найпотужніша Elantra отримала рестайлінгову версію. ВІДЕО

Технічні параметри «гарячого седана» виробник обіцяє розсекретити пізніше.

Компанія Hyundai нарешті почала розсекречувати оновлений седан Elantra N. Вже традиційно, корейці розділили прем'єру автомобіля на декілька етапів. На жаль, технічна її частина відбудеться пізніше, тому сьогодні ми зможемо тільки придивитись який вигляд матиме модернізована версія.

Що вибрати? Порівнюємо седани Toyota Corolla та Hyundai Elantra

Як і раніше, оновлена Elantra N відрізнятиметься від стандартного седана агресивним обвісом та спеціальними кольоровими виконаннями. Але й ними відмінности “зарядженої” версії автомобіля не обмежуються.

Як показали тестування на гоночних треках, Elantra N справді серйозно налаштована показати себе як непоганий спорткар. Модель не лише відрізняється аеродинамічним декором та більшими колісними дисками, а й має переналаштовану підвіску та потужний бензиновий двигун.

На актуальну версію N-седана встановлюється рядна “турбочетвірка” 2.0 T-GDI, що може розвивати стабільних 280 к.с. та 392 Нм крутного моменту, а в короткостроковому режимі потужність мотора можна збільшити до 290 “конячок”. У базовому виконанні на цей автомобіль встановлюється 6-ступенева “механіка”, однак як альтернативу дилери пропонують і 8-діапазонного “робота” з двома зчепленнями. Чи збережеться ця силова установка на оновленому седані — дізнаємось найближчим часом.

Усі нові Hyundai Elantra на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Hyundai Elantra на AUTO.RIA
от 750 000 грн до 986 800 грн

Зазначимо, що в Hyundai вже заявили, що планують зберегти бензинові агрегати не лише на оновлених Elantra, але й на машинах наступного покоління. Тим часом хетчбек i30 N, згідно з останніми чутками, замінять електрокаром. Втім, з офіційними коментарями про його подальшу долю корейці поки не виступали.

Отзывы о Hyundai Elantra

160 место
Отлично
586 отзывов
4.4
160 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.5
  • Комфорт
    4.4
  • Цена
    4.3
  • Дизайн
    4.4

дизайн кузова, динамика, качество сборки, коробка передач, объем багажника

дорожный просвет, качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Hyundai Elantra

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми