debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий фургон Ford Transit Courier матиме три ДВЗ і електричну версію Назад

Новий фургон Ford Transit Courier матиме три ДВЗ і електричну версію

Найпотужнішим варіантом буде саме «електричка». Що ще відомо?

Останнім часом європейський офіс компанії Ford все частіше повідомляє про свої електричні новинки, тим часом як машин з бензиновими та дизельними двигунами «Блакитний овал» випускає дедалі менше. Днями Ford офіційно представив нову генерацію фургона Transit Courier який передбачувано отримав батарейкову модифікацію, однак від версій з ДВЗ відмовлятися поки не будуть.

Что выбрать? Сравнение Volkswagen Caddy и Ford Tourneo Connect

З огляду на цільове призначення компактного фургона, інженери вирішили обмежитись малокубатурними турбодвигунами. Лінійка бензинових складається з двох версій літрового EcoBoost (потужністю 100 або 125 к.с.), а єдина дизельна модифікація отримала 1,5-літровий EcoBlue на 100 «конячок». А найпотужнішим буде саме електричний E-Transit Courier зі 136-сильним мотором на передній осі. Єдине, що відомо про цей електромобіль, — те, що він розганятиметься до 145 км/год, однак запас ходу виробник має намір розсекретити пізніше.

Електромобіль та стандартні модифікації не матимуть істотних візуальних відмінностей. В цілому новий Transit Courier отримав доволі типовий «фордівський» дизайн з широкою фальшрадіаторною решіткою та фарами, що візуально її продовжують. Що ж до інтер'єру, то в салоні одразу впадає в око великий тачскрін мультимедійної системи та цифрова панель приладів. Втім, найголовнішою обновкою можна назвати збільшений на 25% вантажний відсік, який тепер вміщає до 2,9 м3.

Усі нові Ford Transit Courier на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Ford Transit Courier на AUTO.RIA
от 705 831 грн до 957 201 грн

Європейські дилери почнуть приймати замовлення на новий Transit Courier вже влітку, однак охочим купити електричну модифікацію доведеться почекати до 2024 року. На відміну від попередника, якого виготовляли на виробничому майданчику в Туреччині поряд з великими вантажівками та старшим Transit Custom, нові моделі складатиме румунський завод Ford в місті Крайова.

Отзывы о Ford Transit Courier

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми