debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Скільки гривень за новий пікап Peugeot Landtrek? Назад

Скільки гривень за новий пікап Peugeot Landtrek?

Незабаром після заяви про старт офіційних продажів новинки український імпортер розсекретив ціну моделі.

На початку цього тижня ми детально розповідали про новий пікап Peugeot Landtrek та його головні технічні характеристики. На той момент український імпортер бренду публічно повідомив, що нову модель також представлять в Україні, але остаточної вартості не розкрив. Але тепер вона перестала бути таємницею: дилери нарешті назвали українські ціни та комплектації авто.

Автомобіль тижня: Peugeot Landtrek

Як ми й передбачали, до України не постачатимуть короткі версії пікапа у дводверному виконанні, тож навіть у базовому варіанті запропонують автомобілі з повноцінним заднім диваном. Перелік комплектацій складається з двох позицій: базової Active і дорожчої Allure. В будь-якому разі на пікап буде встановлено повноприводну трансмісію та 150-сильний турбодизель, який розвиває 350 Нм крутного моменту.

Усі нові Peugeot Landtrek на AUTO.RIA
Предложение о продаже

Вже у базовій комплектації новинка отримає камеру заднього огляду, парктронік, круїз-контроль, кондиціонер, 17-дюймові колісні диски та мультимедійну систему з 10-дюймовим тачскріном. Таку версію автомобіля оцінили у 1 276 500 грн, тим часом як топова модифікація Allure коштуватиме щонайменше 1 366 800 грн і відрізнятиметься наявністю системи панорамного огляду, підігріву дзеркал, безключового доступу, двозонного клімат-контролю та низкою іншого корисного обладнання. Чимала партія пікапів уже прямує до України.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми