Скільки гривень за новий пікап Peugeot Landtrek?

Незабаром після заяви про старт офіційних продажів новинки український імпортер розсекретив ціну моделі.

Peugeot Landtrek Смотреть 25 предложений →

На початку цього тижня ми детально розповідали про новий пікап Peugeot Landtrek та його головні технічні характеристики. На той момент український імпортер бренду публічно повідомив, що нову модель також представлять в Україні, але остаточної вартості не розкрив. Але тепер вона перестала бути таємницею: дилери нарешті назвали українські ціни та комплектації авто.

Як ми й передбачали, до України не постачатимуть короткі версії пікапа у дводверному виконанні, тож навіть у базовому варіанті запропонують автомобілі з повноцінним заднім диваном. Перелік комплектацій складається з двох позицій: базової Active і дорожчої Allure. В будь-якому разі на пікап буде встановлено повноприводну трансмісію та 150-сильний турбодизель, який розвиває 350 Нм крутного моменту.

Предложение о продаже

Вже у базовій комплектації новинка отримає камеру заднього огляду, парктронік, круїз-контроль, кондиціонер, 17-дюймові колісні диски та мультимедійну систему з 10-дюймовим тачскріном. Таку версію автомобіля оцінили у 1 276 500 грн, тим часом як топова модифікація Allure коштуватиме щонайменше 1 366 800 грн і відрізнятиметься наявністю системи панорамного огляду, підігріву дзеркал, безключового доступу, двозонного клімат-контролю та низкою іншого корисного обладнання. Чимала партія пікапів уже прямує до України.

Украина Новые авто Пикап Новинки
Темы:
Peugeot Peugeot Landtrek
Узнать больше:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →