debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Lexus RX вже в Україні. Яка ціна? Назад

Новий Lexus RX вже в Україні. Яка ціна?

Новинка отримала декілька версій силових агрегатів та широкий перелік комплектацій.

Український представник бренду Lexus повідомив про прибуття першої партії кросоверів Lexus RX нового п'ятого покоління. На нашому ринку паркетник буде доступним з трьома різними модифікаціями силової установки. Причому, класична бензинова версія без додаткової електрифікації у новинки буде тільки одна, а решта варіантів матиме гібридні бензоелектричні агрегати.

Лексус РХ

Отже, єдиною класичною модифікацією буде кросовер з індексом RX 350. Під капотом таких авто встановлюється 2,4-літрова “турбочетвірка”, що розвиває 279 к.с. і 430 Нм крутного моменту. Найдоступнішою ж гібридною версією став RX 350h з 2,5-літровим “атмосферником” та додатковими електродвигунами.

Автомобиль недели. Lexus NX

Найкращу динаміку ця модифікація показує у повноприводній версії E-Four з окремим електродвигуном на задній осі. З ним сумарна віддача силової установки збільшується до 250 кінських сил, однак автомобіль має споживати в місті удвічі менше пального. Принаймні, так запевняє виробник у паспортних даних новинки.

Лексус РХ

Найдорожчі версії кросовера отримали індекс RX 500h, хоча вони теж обладнані 2,4-літровим турбомотором і 6-діапазонним “автоматом”. Та завдяки електричним компонентам (насамперед, 110-сильному тяговому двигуну на задній осі) такий автомобіль розвиває 371 к.с. та 645 Нм крутного моменту, чого вистачає для максимальної швидкості у 210 км/год та досягнення першої “сотні” протягом 6,2 секунди.

Усі нові Lexus RX: що є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже
Усі нові Lexus RX: що є на AUTO.RIA зараз?
от 3 104 571 грн до 3 988 632 грн

Щодо комплектацій, то їх для нашого ринку передбачили аж п’ять. Причому, кожна з модифікацій автомобіля має власний перелік комплектацій, які не перетинаються між собою. Наприклад, для RX 350 передбачено виконання Executive та F Sport, RX 350h має версії Premium та Luxury, а топовий RX 500h постачають виключно у модифікації F Sport +. Базовий варіант нового автомобіля у нас оцінили у 2 731 712 гривень, а топовий гібрид коштуватиме вже 3 894 307 гривень.

Отзывы о Lexus RX

184 место
Отлично
255 отзывов
4.4
184 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.5
  • Комфорт
    4.6
  • Цена
    4.0
  • Дизайн
    4.4

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, объем багажника

качество материалов, коробка передач

Все отзывы о Lexus RX

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми