debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Mitsubishi Pajero Sport вже очікує на прем'єру? Не так швидко! Назад

Новий Mitsubishi Pajero Sport вже очікує на прем'єру? Не так швидко!

В мережі з'явились перші детальні рендери нової моделі, автори яких надихалися «шпигунськими» фото наступної генерації пікапа L200.

Компанія Mitsubishi Motors стала частиною альянсу Renault-Nissan ще у 2016 році, однак у модельній лінійці бренду донині залишаються автомобілі на архітектурах Mitsubishi. Однак кросовери нової генерації — як Outlander або ASX — вже перейшли на платформи від материнського концерну та навіть розділили з ними гібридні установки, тож найближчим часом на модернізацію очікують і рамні автомобілі бренду.

Тест-драйв Mitsubishi Pajero Sport. Больше, чем пикап с багажником

В країнах Азії та Океанії Mitsubishi L200 (також відомий під назвою Triton) є дуже популярним, і там за японським пікапом слідкують дуже уважно. Наприклад, саме там почали активно поширювати перші шпигунські фото моделі та розкрили дату прем'єри пікапа, яка має відбутися наприкінці 2023 року. Що ж до позашляховика Pajero Sport, який традиційно ділить з ним шасі, перша інформація з'явилася на австралійському Drive.

Мітсубісі Л200

Журналісти ресурсу запевняють, що вони отримали доступ до певних внутрішніх документів, згідно з якими презентація позашляховика відбудеться приблизно через 12 місяців після прем'єри пікапа, а продажі новинки розпочнуться вже у 2025-му. Втім, жодних технічних деталей там не повідомили, заявивши тільки, що під капотом новинки можуть з'явитись гібридні силові установки, а сама вона буде побудована на платформі Nissan Navara.

Усі нові Mitsubishi Pajero Sport на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Mitsubishi Pajero Sport на AUTO.RIA
от 1 625 000 грн до 1 920 000 грн

Що ж до дизайну, то, судячи зі шпигунських фото, обидві моделі отримають нову фірмову стилістику та істотно нагадуватимуть «останній» Outlander. На цю мить фотографій без камуфляжу в мережі досі не з'являлось, проте вже опубліковані перші детальні рендери, основані на цих фотографіях.

Отзывы о Mitsubishi Pajero Sport

294 место
Отлично
259 отзывов
4.3
294 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.5
  • Комфорт
    4.0
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.4

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Mitsubishi Pajero Sport

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми