Renault Duster отримає фари від Dacia

Перші кросовери з оновленою оптикою вже почали з'являтись у салонах українських дилерів.

Renault Duster Смотреть 465 предложений →

Українські дилери бренду Renault почали виставляти на продаж трохи незвичний на вигляд кросовер Duster. При стандартному дизайні бамперів і вже знайомій фальшрадіаторній решітці з великим ромбом тут встановлені передні фари від європейського Dacia Duster з дуже характерною формою ходових вогнів. Зазначимо, що задні ліхтарі залишились такими ж, як і були досі.

Цікаво, що навіть на українському офіційному сайті бренду досі використовують фотографії кросовера зі звичною світлотехнікою, а в самому офісі компанії до цього дня не анонсували хоч якогось оновлення Duster. Трохи прояснили ситуацію коментарі, які ми отримали від українського імпортера.

Предложение о продаже

Як виявилось, ідея змінити головну оптику "Дастера" виникла в головному офісі компанії Renault. А відсутність розголосу пояснюють тим, що це нововведення не вважають переходом у якусь іншу “фазу”, як це зазвичай трапляється внаслідок оновлення моделей. Хай там як, нам натякнули, що разом із сучаснішою оптикою кросовер отримає й деякі зміни наповнення комплектацій.

*Фото нагорі: Автоцентр AUTOGROUP Одеса

Новые авто Новинки Кроссовер
Темы:
Renault Renault Duster
Узнать больше:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →