debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Автомобіль тижня. Оновлений Citroen C5 Aircross Назад

Автомобіль тижня. Оновлений Citroen C5 Aircross

Кросовер тепер справляє враження набагато соліднішого авто, ніж його попередник. Скільки гривень готувати?

На момент презентації актуального Citroen C5 Aircross французи робили основну ставку на китайський ринок. До європейських країн ця модель дісталася лише через рік після дебюту в Піднебесній. Але, як виявилось, пріоритети були обрані не зовсім вірно: у Старому Світі паркетника сприйняли доволі непогано, тому за місце для презентації оновленої моделі вже було вибрано саме Європу. А щойно кросовер прибув і до України.

Кросовер Сітроен

Варто визнати, що останній рестайлінг змінив автомобіль не надто радикально. В екстер'єрі головним нововведенням став дизайн передньої частини. Тут замість розділеної на окремі сегменти оптики з'явились фари простішої форми, але зі складним внутрішнім дизайном. Також важливим елементом світлового оформлення тепер стала фальшрадіаторна решітка, яка візуально здається продовженням ходових вогнів.

Тест-драйв Citroen C5 Airсross. Бодрые внутри

Задня частина автомобіля змінилась набагато менше. Тут найочевиднішим елементом знову ж-таки виявилася оптика. Причому, форма ліхтарів залишилась точно такою ж, як на «дорестайлінгу», - змінилось лише їхнє наповнення, яке отримало складне тривимірне начиння та LED-елементи. Також у Citroen вирішили відмовитись від строкатого дизайну та додали нових варіантів кольорів.

В інтер'єрі ж зміни виявились вельми помітними: тут було перероблено центральну консоль. Єдине що залишилось від попередника в кокпіті — це модуль керування кліматичною установкою. Раніше екран мультимедійної системи встановлювався поміж дефлекторів повітропроводів. Тепер вони «переїхали» під дисплей, а сам він став широкоформатним та збільшився до 10 дюймів.

Тест-драйв Citroen C4 и e-C4. Еще хэтчбек или уже кроссовер?

Також певне оновлення можна помітити під правою рукою водія. Замість компактного селектора АКПП тепер використовується мініатюрний тумблер e-Toggle. Від банальної “шайби” перемикання їздових режимів французи також вирішили відмовитись на користь кнопки. Всі ці невеликі доопрацювання дозволили не тільки зробити консоль лаконічнішою, а й збільшили розмір боксу всередині підлокітника. Також було переглянуто асортимент матеріалів оббивки та варіанти їхніх комбінацій.

Кросовер Сітроен

Тим часом серйозних змін в плані механіки цього разу “не привезли”. В країнах західної Європи функцію базового двигуна виконуватиме 1,2-літрова 131-сильна “турботрійка”, яку для нашого ринку навіть не було заявлено. Натомість у нас початковим агрегатом стане 1,5-літровий турбодизель, який розвиває 130 кінських сил і 300 Н•м крутного моменту.

Що вибрати? Порівнюємо кросовери Volvo XC60 та DS 7 Crossback

Цікаво, що у країнах Європи кросовери з 2,0-літровим BlueHDi на 180 кінських сил пропонувати не будуть, хоч до нас цей агрегат таки добереться. При цьому, якщо раніше цей двигун займав топове місце в нашій лінійці, то тепер найдорожчими Citroen C5 Aircross у нас будуть 225-сильні гібриди з функцією підзаряджання. Причому, на відміну від DS 7, повноприводних PHEV до нашої країни не привезуть.

На українському ринку оновлений паркетник вже доступний у двох виконаннях: Feel Pack та Shine Pack. Перша комплектація виконує роль базової та пропонується тільки для дизельних кросоверів. Втім, навіть у ній на паркетника вже встановлено чималий перелік різноманітних електронних помічників, камеру заднього огляду, “віртуальну” панель приладів, 18-дюймові легкосплавні диски та мультимедійну систему з 8 дюймовим дисплеєм.

Новий Citroen C5 Aircross - вже на AUTO.RIA!
Предложение о продаже
Новий Citroen C5 Aircross - вже на AUTO.RIA!
от 1 149 000 грн до 1 360 370 грн

Топове виконання Shine Pack пропонують виключно для найпотужнішого турбодизеля та гібридної силової установки. Від попереднього варіанту такі автомобілі будуть відрізнятись системою навколишнього огляду, додатковою шумоізоляцією, комбінованою оббивкою салу та вельми здібною мультимедійною системою з 10-дюймовим тачскріном. За найдоступнішу модифікацію оновленого паркетника у нас просять щонайменше 1 175 700 гривень, тим часом як топовий гібридний Citroen C5 Aircross коштуватиме чималих грошей: 1 847 900 гривень.

Отзывы о Citroen C5 Aircross

Отлично
6 отзывов
4.9
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    5.0
  • Комфорт
    4.7
  • Цена
    5.0
  • Дизайн
    5.0

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

простор салона

Все отзывы о Citroen C5 Aircross

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми