debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений BMW X7: за скільки в Україні? Назад

Оновлений BMW X7: за скільки в Україні?

На глобальному ринку перші «живі» авто мають з'явитися вже наступного місяця, тож наразі йдеться лише про накопичення замовлень.

Оновлену версію BMW X7 представили близько трьох місяців тому, та українські дилери вже готові приймати замовлення на автомобіль. Як і попередника, у нас оновлений автомобіль пропонуватимуть з трьома агрегатами та широченним переліком різноманітних опцій.

БМВ Х7

Саме оновлений X7 став першою моделлю бренду, яка отримала нове «лице» BMW. Досі з дворядною оптикою вже експериментувало чимало брендів, але для консервативного BMW це досить різка зміна іміджу, і до неї деяким поціновувачам у нашій країні доведеться довго звикати. Натомість нове компонування дозволило істотно осучаснити зовнішність автомобіля. Уже в базі тут встановлені фари матричного типу, які, окрім стандартної своєї функції, зможуть виконувати функцію «протитуманок».

Тест-драйв BMW X7. Большой авторитет

Інтер'єр автомобіля також сильно змінився. Найпомітніша новинка — єдина панель BMW Live Cockpit Plus, що об'єднує «віртуальний» щиток приладів та дисплей мультимедійної системи. Причому, все це просто величезних розмірів: на місці приладів встановлено екран діагоналлю 12,3 дюйма, а на мультимедійній системі використовується 14,9-дюймовий тачскрін. Задля більш лаконічного дизайну модуль керування кліматичною установкою було прибрано, тож керувати «кліматом» можна буде тільки через меню на екрані.

Після оновлення всі модифікації BMW X7 випускатимуть у форматі «м'якого» гібрида з 48-вольтовим стартер-генератором, вбудованим у 8-ступеневий «автомат». Завдяки такій модернізації характеристики X7 xDrive40d з трилітровим турбодизелем вдалось збільшити до 352 к.с. і 720 Н•м. Бензиновий xDrive40i окрім електричного доробку отримав ще й удосконалену 3-літрову «турбошістку». Такий автомобіль розвиватиме 380 к.с. і 540 Н•м тяги, чого вистачатиме, щоби розігнатись до 100 км/год лише за 5,8 секунди.

На вершині лінійки модифікацій тепер розташований X7 M60i xDrive. Цікаво, що збільшення числа в індексі жодним чином не позначилось на характеристиках моделі. Там як і раніше встановлюється 4,4-літровий V8, який розвиває 530 к.с. і 750 Н•м тяги. Навіть динаміка розгону не змінилась.

Натисніть тут, щоб дізнатися коли з'являться перші пропозиції на AUTO.RIA
Очікуєте на оновлений BMW X7?

В Україні найдоступнішу версію X7 xDrive40i оцінили у щонайменше 2 777 775 грн, а найдорожча модифікація X7 M60i xDrive коштуватиме від 3 642 080 грн. Виробництвом оновленого кросовера опікуватиметься американський завод BMW Group у Спартанбурзі, а перші «живі» автомобілі на глобальному ринку мають з'явитися вже наступного місяця.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми