debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
У Вінниці відкрився новий концептуальний дилерський центр Volvo на Немирівському шосе! Назад

У Вінниці відкрився новий концептуальний дилерський центр Volvo на Немирівському шосе! На правах рекламы

Поєднуючи західний та центральний регіони країни, мешканцям різних областей буде зручно дістатися до центру та випробувати нові авто чи віддати свої на сервіс.

У Вінниці відкрився новий концептуальний дилерський центр Volvo – Volvo Car-Вінниця. Це одинадцятий центр мережі Volvo в Україні, розташований між центральним та західним регіонами країни.

Відтепер майбутні власники з Вінницької та сусідніх областей зможуть швидко ознайомитися з автомобілями Volvo, випробувати новинки на тест-драйві та скористатися офіційним сервісом. Досвід користування Volvo стає ще зручнішим: щоб обрати новий автомобіль чи пройти сервісне обслуговування, можна завітати у новий сучасний дилерський центр.

Офіційний дилерський центр із шоурумом у 182 кв. м розміщує 3 моделі Volvo. Проте до придбання доступний весь модельний ряд автомобілів бренду.

Концептуально новий дилерський центр відповідає сучасним стандартам бренду щодо побудови автосалонів - Volvo Retail Experience. Завітавши до Volvo Car-Вінниця, клієнти зустрічаються із зовнішнім оформленням в стриманих тонах, яке контрастує із затишним інтер’єром у стилі шведської вітальні. Саме це відповідає глобальному стилю усіх дилерських центрів Volvo у світі: гра на контрастах і напівтонах, відсутність яскравого штучного світла і максимальне дотримання природних відтінків.

За словами бренд-директора Volvo в Україні Артема Ткаченка, розташування нового дилерського центру у Вінниці має стратегічне значення. Поєднуючи західний та центральний регіони країни, мешканцям різних областей зручно дістатися до центру та випробувати нові авто чи віддати свої на сервіс. «Це конкурентоздатний регіон, що стимулює розвиток різних галузей економіки. Інноваційний та сталий розвиток області помітний вже багато років, тому відкриття нового центру Volvo є виваженим та розумним рішенням», - додав Артем Ткаченко.

Адреса Volvo Car-Вінниця: м. Вінниця, Немирівське шосе, 94В

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми