Відпочинок на Новий рік 2018 (Київ-Львів-Буковель)

Подорож
23.01.2024

Всім привіт!

 

Давно я не заходив на форум, багато роботи та справ :-)

 

Поїздка була з 30.12 та до 04.01. Якщо коротко все добре.

 

Ось виїзд у поїздку було дуже жахливим і навіть сказати негативним. Була п'ятниця, я втомився і думав поїхати поспати додому хоч години 3-4 щоб о 01.00 ночі виїхати, бо дорога далека. Але трапилося таке:

 

Дзвонить друг і каже: "Слухай, ти ж після поїздки в Олександрію колесо залишив спереду? Перекинь його назад, воно ж паяне. Я обурювався та гаразд поїхав." А прикол то в тому, що коли я вдарився, то переднє зігнув, а ззаду грижа вилізла, думаю я дрібниці.

 

Приїжджаю на сервіс, говорю так і так. Майстер каже ок зробимо. Знімає заднє колесо розбортує, а там серйозна грижа вже аж нитки порвалися і на гумі тримається ще й луснуть диск, тобто тріщина. Вирішено дістати запаску, а його замість неї. Блага запаска нормальна. Ну, за всі процедури бортування перебортування відвалив купу грошей. Але зате впевнений, що вже все ок і можна їхати. І тут годин 7 виїжджаю з офісу, їду 40-45 км на годину, дорога не дуже там і як бахне млинець, зупинився через 1км коли зрозумів, що тягне машину різко вправо. Прокол. Дощ. Злість. Бруд. Їду на сто на запасці та годині до 11 я там. При цьому колесо ще не ставив так як не можна, час повинен пройти. Тож ще перед самою поїздкою у паркінгу його ставив на перед. Жах)

 

Коли виїхали у бік Львова, їхав обережно і заїжджав на заправки, перевіряв чи всі норми з тиском. Після того як переконався, що все ок. Заспокоївся, і все пішло добре.

 

Їхали на круїзі що туди що назад 140км/год витрата вийшла 6.2 літра. У карпатах ганяли скрізь Ворохта, Яремче і все, що поруч краса)

 

Назад приїхали також без подій.

 

Машиною задоволений усі 100%. Подобається що є запас потужності на трасі. Комфортно.

 





Пробіг
193 000 км
Дата події
22.01.2018

Коментарі 0

5 000 символів доступно

Бажаєте розповісти про авто?

Додавайте власне авто, навіть минуле, ви ж знаєте про нього все