debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Змагання ZUB-тріал зібрали на Львівщині любителів позашляхового автоспорту Назад

Змагання ZUB-тріал зібрали на Львівщині любителів позашляхового автоспорту На правах рекламы

У неділю, 23 серпня, при підтримці AUTO.RIA на Львівщині відбулися змагання любителів позашляхового автоспорту – ZUB-тріал.

Як повідомляють організатори, всього у перегонах взяло участь близько 15 екіпажів з Львівщини. Приємно також було бачити гостей з Івано-Франківщини на машині, яку після змагань всі називали “Рогатинська котлета”, Варто зазначити, що траса для змагань розташована на місці колишнього вапнякового кар’єру поблизу села Малий Любінь у Городоцькому районі. Але не всі його рельєфи справа рук людини, більшість горбів і ям створені самою природою.

автоспорт

Гострі камені, круті повороти і горби – тут нема стандартів. Тому всі автомобілі до участі у перегонах були спеціально підготовані, з посиленою “бронею”, пілоти обов’язково мали бути у шоломах. Такі заходи безпеки необхідні, оскільки траса таїла в собі круті спуски, підйоми та різкі повороти. Змагання складались із кількох частин: «Тріальне коло», «Буксирування вантажу» та «Їзда задом наперед». Усіх їх потрібно було подолати на час. За результатами перегонів перше місце в категорії «Хард» зайняли Мар’ян Дубиняк та Ігор Дубиняк, у категорії «Лайт» – Тарас Кобза й Андрій Палиг. Серед квадроциклів переміг Богдан Тантало. Змагання запам’ятались цікавою трасою і боротьбою автомобілістів до останньої хвилини. Переможців і учасників нагородили дипломами, але для них важливіше було отримати дозу адреналіну й емоцій. При чому це задоволення розділили не лише спортсмени, а й глядачі, які потішили своєю чисельністю. Загалом подивитися на захоплюючі перегони зібралося близько п’яти сотень людей.

Від імені організаторів хочу подякувати всім учасникам і гостям нашого заходу! Дуже приємно бачити, що кожного року це дійство збирає все більше прихильників і близьких за духом людей. А оскільки цього року цей тріал мав ще і благочинну мету, то глядацька підтримка дуже потішила. Зібрані кошти ми передали на підтримку бійців АТО. Зі своєї сторони ми намагались підготувати цікаву трасу і спецділянки для учасників і забезпечити видовищний захід, сповнений емоцій та вражень для глядачів. Чекаємо вас наступного року!”, – заявив один із організаторів змагань, кандидат у майстри спортуЯрослав Яремчук.

гонка

Своїми враженнями від цьогорічних перегонів поділився також переможець у категорії «Хард» Мар’ян Дубиняк. «Кожного року ми з приємністю беремо участь у ZUB-заходах, оскільки вони завжди проходять на цікавій трасі і в дружній атмосфері. Особливо сподобалось цьогорічне нововведення – спецділянки. Та й погода потішила – все, як завжди, було на найвищому рівні», – зазначив він.

Нагадаємо, джип-тріал – це автомобільні змагання, які відбуваються на закритій трасі зі штучними або натуральними перешкодами, розміщеній на пересіченій місцевості і розділеній на залікові секції. Ціль змагань — проходження траси через визначені місця за мінімальний час.

 

 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми