debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
«Кредобанк» відзначив 10-тисячного клієнта з автокредитування Назад

«Кредобанк» відзначив 10-тисячного клієнта з автокредитування На правах рекламы

27 липня «Кредобанк» урочисто нагородив власника 10-тисячного автокредиту банку. Ним став киянин Віталій Скидан, що придбав у кредит автомобіль Chevrolet Cruze та отримав в подарунок від «Кредобанку» цінний приз – відеореєстратор.

Кредитування купівлі автомобілів є окремим та одним з пріоритетних напрямків роботи «Кредобанку» вже більш як 3 роки. За весь період роботи автокредитування як окремого бізнесу «Кредобанк» видав автокредитів на загальну суму більш як 1,34 млрд. грн. У 2015 році банк видав 828 кредитів на придбання транспортних засобів на загальну суму понад 254,3 млн. грн. та залишається одним з лідерів українського ринку автокредитування із ринковою часткою понад 30%. Лише у червні 2015 року банк видав авто кредитів на більш як 42 млн. грн. Досягненню високих результатів сприяють спільні акційні кредитні програми із провідними автовиробниками та автодилерами України, а також незмінність діючої в банку політики з видачі автокредитів, що поєднує привабливі умови для позичальників та виважене управління кредитним ризиком.

«Сьогодні «Кредобанк» є одним з небагатьох українських банків, який реально видає кредити на придбання автомобілів. Нам дуже приємно, що завдяки «Кредобанку» вже більш як 10 тисяч українців здійснили свою мрію мати власний автомобіль. Ця позитивна тенденція характерна не тільки для автокредитів. Завдяки виваженій кредитній політиці та підтримці стратегічного акціонера – лідера банківського сектора Польщі PKO Bank Polski S.A. «Кредобанк» залишається одним з небагатьох українських банків, що здійснює реальне кредитування всіх категорій клієнтів», – говорить виконавчий директор напрямку роздрібного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Войцех Пєтрасік.

«Кредобанк» пропонує своїм клієнтам кредити на нові автомобілі на строк до 7 років на суму до 90% вартості транспортного засобу. При оформленні кредиту клієнт має можливість зробити вибір між фіксованою та змінною відсотковою ставкою, а також включити в суму кредиту початкові витрати, зокрема, одноразову комісію та платежі за договорами страхування. «Кредобанк» також пропонує кредитні продукти для придбання фізичними особами автомобілів з пробігом та планує істотно урізноманітнити їх умови найближчим часом. Автокредити від «Кредобанку» посіли третє місце в номінації «Автокредит» щорічного дослідження «50 провідних банків України» від компанії «Фінансовий клуб».

 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми